ZyXEL introduceert ONE Connect voor beheer thuisnetwerken

ONE Connect demo’s tijdens Broadband World Forum in Londen

Hoofddorp, 21 oktober 2015 - ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en telecomoplossingen, introduceert voor service providers en telco’s de ONE Connect netwerkbeheeroplossing. Hiermee kunnen zij ZyXEL Powerline en wifi-extenders op afstand beheren en voorzien van de laatste firmware updates. Consumenten zijn hierdoor altijd verzekerd van een krachtig en veilig thuisnetwerk voor hun tablets, smartphones, notebooks, printers, gameconsoles, mediaspelers en slimme televisies. 

ZyXEL ONE Connect wordt getoond op stand nummer B80 tijdens het Broadband World Forum in Londen, dat van 20 tot en met 22 oktober 2015 plaatsvindt.

Met ONE Connect biedt ZyXEL end-to-end netwerk beheeroplossingen voor vaste en draadloze devices zoals de Powerline en wifi-extenders. De ONE Connect software werkt uitstekend met ZyXEL breedband Customer Premises Equipment (CPE) apparatuur en met Auto Configuration Server (ACS) oplossingen in netwerken.

Netwerkdetectie en diagnose
“ZyXEL ONE Connect biedt service providers een oplossing voor Netwerkdetectie en -diagnose van thuisnetwerken, zodat consumenten altijd een snel en veilig netwerk hebben. ZyXEL ONE Connect zorgt voor een betere klantervaring waardoor service providers minder uren en kosten kwijt zijn aan (telefonische) support voor klanten. Dat komt omdat ZyXEL ONE van tevoren mogelijke problemen in vaste en draadloze netwerken snel ontdekt en proactief herstelt”, aldus Peter Bos, channel manager ZyXEL Benelux.

Troubleshooting en remote management
ZyXEL ONE Connect is snel uit te rollen waarna service providers de beheeroplossing kunnen inzetten, bijvoorbeeld voor netwerkdetectie waarmee andere devices kunnen worden gezien. Of voor netwerkdiagnose voor het opsporen en oplossen van verbindingsproblemen. Service providers kunnen zo op afstand netwerken eenvoudig beheren en snel problemen oplossen met ‘troubleshooting’ en ‘remote management’ functies.

Ethernet over koper
ZyXEL toont tijdens het Broadband World Forum zijn brede reeks van wifi Excellence oplossingen en het nieuwe G.fast productportfolio die prioriteit geeft aan Ethernet over koper. Hierbij wordt de koper-infrastructuur gekoppeld aan het glasvezelnetwerk en kunnen hoge datasnelheden worden bereikt.

Karsten Gewecke, Vice President of Service Providers & Key Accounts Europe ZyXEL, geeft tijdens het Broadband World Forum in London een presentatie met als titel “Wi-Fi – the Achilles Heel of FTTH”. De presentatie van Karsten Gewecke vindt plaats op woensdag 21 oktober om 17.10 uur tijdens de Keynotes & Fixed Access Evolution Venue.

Over ZyXEL
ZyXEL Communications BV is al meer dan 25 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor zakelijke gebruikers en consumenten. Voor hen maakt het bedrijf internet toegankelijker met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt ZyXEL onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In Nederland worden de producten van ZyXEL gedistribueerd door Copaco, E92plus, Ingram Micro en Valadis. In België en Luxemburg gebeurt dit door Copaco, Deltalink, Exertis Go Connect en Valadis. Voor meer informatie, zie www.ZyXEL.nl

Voor meer informatie voor de pers of test exemplaren:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T:+31 (0) 20 2050422
E: margreet@lubbersdejong.nl

Dit persbericht is ook online te vinden.