Pelican Rouge start met Elektronisch Factureren met Advanced-Forms® van Quadira

Veghel, 15 oktober 2015 – Pelican Rouge Coffee Solutions, europees marktleider op het gebied van koffiemachines en dienstverlening zet Advanced-Forms® van Quadira in voor de digitale opmaak en geautomatiseerde elektronische verzending van alle uitgaande facturen. Pelican Rouge beschikt daarmee nu over een oplossing waarmee men zelfstandig standaard zowel de facturen als de bijlagen en aanverwante documenten op een geautomatiseerde wijze kan samenstellen vanuit de diverse ERP applicatie platformen en klant-specifiek kan aanleveren.

Pelican Rouge en Quadira besloten te beginnen met een uitgebreide Proof of Concept, waarbij Quadira een complete omgeving van Advanced-Forms® had opgezet in een workshop vorm. Gedurende deze Proof of Concept raakten de medewerkers van Pelican Rouge meteen enthousiast over de eenvoud en uitgebreide mogelijkheden van Advanced-Forms®.

Al snel werd besloten om Advanced-Forms® definitief in te zetten en zo snel mogelijk de facturen vanuit zowel de IBM OS/400 als Microsoft Dynamics AX applicatie omgeving te consolideren tot één digitale elektronische factuur die klant-specifiek in diverse formaten kan worden verstuurd. Binnenkort zullen de medewerkers van Pelican Rouge zelf ook andere documenten met het Advanced-Forms® document output management platform digitaal samenstellen en distribueren.

“Met Advanced-Forms® hebben een oplossing in huis waarmee we efficiënter kunnen werken, flinke kosten kunnen besparen en voldoen aan de moderne eisen en wensen van onze klanten ten aanzien van elektronische facturatie“, aldus Arthuur Weeterings, IT Director bij Pelican Rouge Coffee Solutions Nederland.

--------

Over Quadira
Quadira is een Nederlandse onderneming met eigen kantoren in Nederland, België en Duitsland en is al meer dan 15 jaar specialist op gebied van Output Management, E-Factureren en Digitaal Archiveren. Wij ondersteunen met Advanced-Forms®, onze Output Management oplossing, vele ERP applicatie omgevingen, waaronder IBM OS/400 en Microsoft Dynamics, waarvoor we zijn gecertificeerd. Met Advanced-Forms® kunnen onze partners en klanten eenvoudig, efficiënt en zelfstandig documenten samenstellen, distribueren en digitaal archiveren zonder maatwerk en hoge kosten. Samen met onze partners zijn wij wereldwijd actief en breed georiënteerd in de markt en hebben vele gerenommeerde bedrijven als klant uit diverse sectoren, van retail tot food en van industrie tot logistiek. Meer informatie over Quadira is te vinden op www.quadria.com of volg Quadira op twitter via @QuadiraSoftware.

Over Pelican Rouge Coffee Solutions
Wij bieden superieure oplossingen voor uw koffiebeleving- altijd, overal… met passie.

Met Pelican Rouge kunt u altijd rekenen op de persoonlijke aandacht, die u als klant verdient. Zodat bij wat er ook gebeurt u van één ding altijd zeker bent, uw kopje koffie is perfect geregeld.

De koffie van Pelican Rouge wordt gebrand bij onze eigen moderne koffiebranderij, dat internationaal behoort tot de absolute top. De koffiebranderij is al 40 jaar specialist in de vending branche. Bij de koffiebranderij draait het allemaal om het produceren van perfecte producten. Er wordt zorg en aandacht besteed aan de productie van verse koffie, instant chocoladedranken en cappuccino's, vriesdroog koffie, toppings, melkproducten, soepen en verscheidene specialiteiten.

Voor iedere werkgever bieden wij een pasklare oplossing. In de overtuiging dat dit van een nationale en Europese marktleider verwacht mag worden, loopt Pelican Rouge Coffee Solutions daarbij altijd voorop in het bieden van duurzame producten, koffiemachines en dienstverlening op maat. Daarnaast zijn we een ervaren partner om nieuwe trends te vertalen naar passende oplossingen voor koffiedrinken op het werk. Om u altijd de best mogelijke dienstverlening te kunnen bieden hebben wij drie kernbeloftes opgesteld: Integrale dienstverlening, Respect voor mens & milieu en Toekomstgerichte oplossingen.

Pelican Rouge start met Elektronisch Factureren met Advanced-Forms® van Quadira