Antoon Wuijster nieuwe Senior Consultant Informatiebeveiliging bij Sincerus

Sincerus heeft per 1 oktober Antoon Wuijster (51) aangesteld als Senior Consultant Informatiebeveiliging. Antoon heeft ruim twintig jaar ervaring opgedaan bij onder meer Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en Ordina. Als Senior Consultant zal Antoon zich bezighouden met vraagstukken van klanten op het gebied van informatiebeveiliging en hen daarbij helpen een passende oplossing in te voeren. 

De afgelopen vijf jaar hield Antoon zich voornamelijk bezig met het opstellen van beleid, het projectmatig realiseren van noodzakelijke maatregelen en het in beheer laten nemen van deze maatregelen. Zijn brede kennis van ICT-infrastructuren past hij toe om snel en zorgvuldig inzicht te krijgen in de huidige situatie en mogelijke knelpunten te identificeren bij vernieuwingen in het ICT-landschap.

“Met het tekort aan security-personeel in Nederland, is het een uitdaging om goede werknemers te vinden. Wij zijn daarom erg blij dat we Antoon mogen verwelkomen bij Sincerus”, aldus Peter Westerveld, directeur bij Sincerus. “Antoon is gespecialiseerd in onze kernmarkten, zoals (semi-)overheden, waterschappen en zorg. Daarnaast zorgt zijn senior-ervaring en operationele achtergrond ervoor dat hij een goede toevoeging is aan ons team.”

 Antoon Wuijster

Over Sincerus Consultancy
Sincerus Consultancy is een onafhankelijk consultancybedrijf op het gebied van informatiebeveiliging. De consultants van Sincerus helpen organisaties, ongeacht hun schaalgrootte of technische infrastructuur bij het implementeren en borgen van het gewenste niveau van beveiliging door middel van analyses, advies, training en begeleiding. Daarbij gaat veel aandacht uit naar de menselijke factor, die vaak een cruciale rol speelt bij het ontstaan van beveiligingsincidenten. Sincerus Consultancy is volledig onafhankelijk en combineert diepgaande vakinhoudelijke expertise met een no-nonsense cultuur en korte organisatorische lijnen. Analyses en adviezen zijn daardoor altijd kort, krachtig, objectief en helder. Bezoek voor meer informatie: http://www.sincerus.nl en http://www.cybermonitor.nl
  
Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met LEWIS PR:
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: sincerus@lewispr.com
http://www.lewispr.com
 
Voor verdere algemene informatie kunt u contact opnemen met Peter Westerveld, algemeen directeur Sincerus Consultancy:
Tel: +31 (038) 452 98 29
E-mail: peter.westerveld@sincerus.nl