PageGroup wereldwijd uitgeroepen tot Most Socially Engaged Recruiter op LinkedIn

Amsterdam, 12 oktober 2015PageGroup is tijdens het event Social RecruitIn Londen uitgeroepen tot Most Socially Engaged Recruiter op LinkedIn. Daarmee liet PageGroup 24 andere genomineerden uit de werving- en selectie-industrie achter zich. LinkedIn ziet de wereldwijde trend dat wervingbedrijven in toenemende mate de voordelen van social media benutten. Doordat ze veranderen van sales- naar marketinggeleide organisaties, zijn ze in staat om hun business te laten groeien en hun klanten en kandidaten hier beter bij te betrekken.

Steve Ingham, de CEO van PageGroup, maakte trots het nieuws bekend in een tweet waarin hij zijn team bedankte. Voor LinkedIn is de interactie met de volgers en de content die wordt aangeboden van groot belang. Pagegroup biedt haar volgers voortdurend kwalitatief goede content in de vorm van opinie, onderzoeken en marktanalyses. Dat resulteert in een hoog engagement.

Ranking
Om tot de finale ranglijst te komen heeft LinkedIn naar een reeks statistieken gekeken, met inbegrip van sociaal bereik, betrokkenheid van medewerkers, interacties en contentmarketing-power op LinkedIn. Het aantal volgers van de bedrijfspagina, activiteit van werknemers op LinkedIn en het gebruik van company statusupdates waren de belangrijkste factoren voor social engagement. Meer informatie is te vinden op het blog van LinkedIn.

###

PageGroup: worldwide leaders in specialist recruitment
Al bijna vier decennia - sinds haar oprichting in Londen in 1976 – staat PageGroup wereldwijd bekend als expert op het gebied van professionele werving en selectie van specialisten en tijdelijke krachten. Met meer dan 153 vestigingen in meer dan 35 landen, beschikt PageGroup over een uitputtend kandidatenbestand dat haar klanten toegang biedt tot internationaal talent. Sinds april 2001 is PageGroup genoteerd aan de London Stock Exchange en de groep heeft meer dan 5500 werknemers wereldwijd. Als overkoepelend merk voor onder meer Michael Page, Page Personnel en Page Executive biedt PageGroup klanten en kandidaten oplossingen op maat en staat zijn bekend als de specialist op het gebied van professionele bemiddeling.

Binnen de merkenstructuur van PageGroup richt Page Executive zich op de werving van directie en hoger management, richt Michael Page zich op de recruitment van midden– en hoger kader, en houdt Page Personnel zich bezig met de invulling van operationele en middenmanagement functies. In Nederland is PageGroup al meer dan 25 jaar actief in de volgende disciplines: Finance, Banking & Financial Services, Interim Management, Information Technology, Procurement, Supply Chain, Sales & Marketing, Healthcare & Life Sciences, Engineering & Manufacturing, Human Resources, Legal, Tax, Secretarial & Management Support, Sales Administration en Techniek.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pride PR:
Gijs Roeloffzen & Suzanne van Duijn
Telefoon: +31(0)71 56 80 028
E-mail: pagegroup@pridepr.nl