IT-opleider Fast Lane Benelux neemt activiteiten Xpert Training Group (XTG) over

UTRECHT, 6 oktober 2015 - Fast Lane Benelux neemt de activiteiten van XTG (voluit: Xpert Training Group) over. Dat heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt. De opleidingen van XTG zijn een sterke aanvulling op het opleidingsportfolio van Fast Lane Benelux, dat bestaat uit trainingen op het gebied van Cisco, NetApp, IBM, Oracle en SUSE Linux, waardoor de overname goed past in de groeistrategie van Fast Lane. Het personeel van XTG is inmiddels geïnformeerd.

XTG heeft een toonaangevende positie als IT-opleider verworven op het gebied van onder andere VMware, Citrix, RES Software, Linux en Microsoft. Fast Lane Benelux neemt alle opleidingsactiviteiten van XTG over. Reeds geplande trainingen vinden op de eerder gecommuniceerde data plaats zodat lopende werkzaamheden en projecten van cursisten niet in het gedrang komen. De partners, klanten en cursisten van XTG worden geïnformeerd.

Herman Goedman, algemeen directeur Fast Lane Benelux: "XTG heeft een goede naam in de markt vanwege de hoge kwaliteit van opleidingen en de hoge klanttevredenheid. Met het overnemen van de activiteiten van XTG creëert Fast Lane Benelux een compleet trainingsportfolio en verstevigen wij onze positie als gespecialiseerd IT-opleider."

Er worden geen financiële details bekend gemaakt.

Partners, klanten en cursisten van XTG kunnen contact opnemen met  Fast Lane via 030 658 2131 of info@flane.nl.

Over Fast Lane
Fast Lane biedt praktijkgerichte, geautoriseerde Cisco-, NetApp-, Oracle-, SUSE-, IBM- en VMware-trainingen, en richt zich op de werkgebieden networking, storage en virtualisatie.

Een training bij Fast Lane betekent trainen met geautoriseerd cursusmateriaal en oefenen binnen een officiële lab-omgeving. Fast Lane werkt met gecertificeerde docenten: docenten die het lesgeven combineren met (kortlopende) projecten en deze praktijkervaring gebruiken ter verrijking in de klas. De trainingen vinden in diverse leervormen plaats: klassikaal, online of in combinatievorm, zowel in een open rooster als in op maat gemaakte programma’s.

In 2015 ontving Fast Lane de award voor Cisco Learning Partner of the Year voor de regio North, in 2013 ontving Fast Lane deze Cisco-award wereldwijd en in 2011, 2010 en 2009 voor de regio Europa. In 2011 werd Fast Lane onderscheiden met de NetApp Partner Award. Fast Lane Benelux is een door Ecabo en GOC erkend stagebedrijf, een door het LPI geaccrediteerd opleider en lid van de VOI.

Fast Lane werd in 1996 opgericht en is in meer dan 60 landen vertegenwoordigd. Fast Lane Benelux heeft kantoren en diverse trainingslocaties verspreid over Nederland, België en Luxemburg met het hoofdkantoor in Utrecht. Meer informatie vindt u op www.flane.nl.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / EINDE \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \

Noot voor de redactie
Voor meer informatie neemt u contact op met:

Herman Goedman
Algemeen directeur
Fast Lane Benelux
T 030 658 2131
E herman.goedman@flane.nl