Datum: (987 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Xerox Customer Care Services organiseert banenmarkt voor werving van 600 werknemersTilburg, 6 oktober 2015 – Xerox Customer Care Services maakt een landelijke groei door en werft hiervoor de komende maanden 600 nieuwe medewerkers. Speciaal voor het werving- en selectieproces organiseert Xerox op 13 oktober een banenmarkt bij de acht verschillende facilitaire contactcenters verspreid over Nederland. Tijdens deze markt wordt het volledige aanbod van parttime en fulltime vacatures voor diverse projecten gepresenteerd. Geïnteresseerden krijgen een presentatie, een rondleiding en maken kennis met activiteiten van de Xerox Customer Care Services.

Aan de slag
Met acht facilitaire contactcenters, gevestigd in Enschede, Zwolle, Amersfoort, Almere, Hilversum, Rotterdam, Tilburg en Maastricht, faciliteert Xerox dagelijks een grote stroom aan inkomend en uitgaand communicatieverkeer via telefoon, e-mail, chat en/of webcare in opdracht van grote (inter)nationale merken. Circa 3000 customer care agents zijn werkzaam op deze locaties en houden zich actief bezig met het onderhouden van klantcontact. Met de banenmarkt verwacht Xerox een goede match te kunnen realiseren en invulling te kunnen geven aan de openstaande vacatures. Per locatie staan er meerdere projecten open. In overleg wordt gekeken welk project het beste aansluit op de specifieke wensen van de werkzoekende en Xerox.

Aanmelden banenmarkt
Dinsdag 13 oktober 2015 van 16.00 uur tot 18.00 uur wordt er op alle acht locaties een banenmarkt georganiseerd, waaraan werkzoekenden kunnen deelnemen. Aanmelden voor deze banenmarkt of direct solliciteren op een vacature kan via de website www.vacaturesbijxerox.nl.

-xxx-

Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met onze expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en onze kennis van wat gebruikers willen, geven wij vorm aan de workflow en versterken wij productiviteit, efficiëntie en personalisering. Meer dan 130.000 Xerox-medewerkers, actief in 180 landen, werken aan betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor onze klanten en hun klanten. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Unamic/HCN, a Xerox company

Voor algemene vragen: +31 (0)88 5459799 en voor perszaken:
Lieke Schalke, +31 (0)6 1334 3444, lieke.schalke@xerox.com

Xerox (Nederland) B.V.

Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Jill Faro of Rosalie Hage +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl