Grootste Enterprise Mobility experts uit Europa gaan samenwerken

mITE Systems tekent alliantie contract met Mobco, Nomasis en EBF

IJsselstein, 24 september 2015

Om samen sterker te staan op het gebied van Enterprise Mobility in Europe gaan mITE Systems (NL), Mobco (B), Nomasis (CH) en EBF (D) samen een alliantie aan onder de naam The EMEA, The Enterprise Mobility Expert Alliance.

Door de samenwerking zullen de 4 experts betere dienstverlening kunnen leveren naar hun klanten. Uitwisseling op het gebied van technische informatie (upgrades, functionaliteiten, best practices, etc.), delivery, service portfolio, marketing, vendor relaties en meer zullen gaan zorgen voor een een bredere en kwalitatief betere service naar alle klanten.

Vandaag bundelen zij hun krachten via “EMEA” of Enterprise Mobility Expert Alliance.

De EMEA alliantie zal zo het grootste team van mobility experts in Europa verenigen, dit heeft de volgende voordelen voor de klanten van elk van de leden van de alliantie:
  1. Betere en snellere dienstverlening dankzij een efficiënte uitwisseling van technische informatie tussen de leden van EMEA.
  2. Lokaal wordt internationaal, met mobility expertise in de aangesloten landen door een vertrouwde partner.
  3. Uitgebreider mobile IT portfolio van producten en diensten.

Over mITE
mITE staat voor Mobile IT en Telecom. Het bedrijf is specialist op het gebied van Enterprise Mobility oplossingen voor bedrijven. mITE biedt advies, opleidingen, consultancy, projectmanagement, implementatie en operationeel management van smartphones, tablets, mobiele applicaties en “bring-your-own-device” (BYOD). mITE’s diensten zijn erop gericht bedrijven succesvol te laten werken met mobiele technologieën om Het Nieuwe Werken te realiseren, en deze te beheren tijdens elke fase van de mobiele lifecycle. Hierbij staan de ambities, de informatie- en communicatiebehoeften van de klant centraal. mITE is een Nederlands bedrijf en heeft in de afgelopen 12 jaar meer dan 300 bedrijven geholpen met het faciliteren van mobiel werken.


Noot voor de redactie:

mITE Systems B.V.
Kronenburgplantsoen 10
3401 BP  IJSSELSTEIN (UTRECHT)

Contactpersoon: Kim Verbeek, manager Marketing & Communicatie

Telefoon: 085 – 4010380
Mobiel: 06 - 24987615

Email: k.doll@mite.nl
Website: www.mite.nl