Jeroen Bezemer nieuwste OutSystems-consultant bij COOLProfs

Oude Wetering, 23 september 2015 – COOLProfs, specialist in het ontwikkelen van innovatieve maatwerkapplicaties, heeft Jeroen Bezemer (40) in dienst genomen als OutSystems-consultant. 

Steeds meer bedrijven en organisaties maken gebruik van het leidende OutSystems Platform om snel enterprise-applicaties te ontwikkelen en deze adequaat te beheren. COOLProfs, dat met meer dan zeventig consultants de grootste OutSystems-partner in Nederland is, speelt met de aanstelling van Bezemer in op die toegenomen vraag naar maatwerkapplicaties.

Bezemer is al meer dan achttien jaar actief in de IT-branche. Voor zijn overgang naar COOLProfs werkte hij bij Seneca, specialist in CMS, infrastructuur en hosting. Hij vervulde hier diverse functies, zoals consultant en implementation specialist. De laatste jaren had hij leidinggevende rollen als team leader infrastructure, team leader servicedesk & hosting en team manager.

Bezemer heeft bewust voor een andere richting binnen de IT gekozen: ‘Nadat ik me bijna twee decennia heb beziggehouden met CMS-omgevingen en infrastructuur, kende die materie geen geheimen meer voor me. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, het liefst eentje waarbij ik kan profiteren van mijn opgedane kennis en ervaring. Die uitdaging denk ik gevonden te hebben in het ontwikkelen van maatwerkapplicaties met behulp van OutSystems. Ik kijk er naar uit om systemen te bouwen die daadwerkelijk toegevoegde waarde opleveren en waarmee bedrijven zich kunnen onderscheiden. En dan ook nog eens bij een goed aangeschreven en prettig bedrijf als COOLProfs.’

Eric ten Harkel, Algemeen Directeur van COOLProfs, is blij met de komst van Bezemer: ‘Gelet op zijn achtergrond past Jeroen helemaal in het profiel dat wij hanteren voor onze consultants. In zijn vorige functies had Jeroen al veel met klanten en opdrachtgevers van doen, waardoor hij een goed gevoel heeft ontwikkeld voor wat bedrijven beweegt en hoe hun wensen en eisen zijn om te zetten in een werkende applicatie. Bovendien kan hij een applicatie benaderen vanuit de infrastructuur-, security- en beheerkant, waardoor hij klanten kan ondersteunen van ontwikkeling en implementatie tot integratie en onderhoud. Met Jeroen kunnen we verdere invulling geven aan onze groeiambities en ons streven nog meer tevreden opdrachtgevers.’