Infor kondigt Demand+ aan

Uitgebreide Demand Planning-oplossing helpt fabrikanten en distributeurs beter te forecasten en best practices te implementeren.

Barneveld, 23 september 2015 - Infor kondigt Infor Demand+ aan, een nieuwe applicatie die bedrijven helpt gemakkelijker en sneller supply chain-voorspellingen te doen. Met Infor Demand+ krijgen fabrikanten en distributeurs - aan de hand van unieke, verfijnde voorspellingsmethodes, gecombineerd met betere sociale samenwerkingsmogelijkheden en efficiëntere workflows - een uitgebreid beeld van de toekomstige vraag. Daarnaast kunnen ze profiteren van een moderne intuïtieve planningservaring en de nieuwste Infor-technologie

Infor Demand+ is een module van Infor’s Integrated Business Planning-oplossing, die een rijk technologie framework biedt waaronder interactie met de middlewareoplossing Infor ION® en het sociaal samenwerkingsplatform Infor Ming.Ie™. Infor Demand+ is voorzien van een ingebouwde Business Intelligence engine voor supply chain analytics, cloud, algemene planningsstructuren, kalenders, scenario’s en master data management.

De applicatie behoort tot Infor’s nieuwe generatie demand planning-oplossingen en bouwt voort op een sterke reeks gevestigde supply chain-oplossingen. Naast vooraf geconfigureerde templates voor diverse branches, verbeterde functionaliteiten voor vraagstatistieken en de wekelijkse forecast, kan men profiteren van de nieuwste Infor-technologie, zoals een moderne gebruikerservaring. De oplossing zal in de toekomst ook als Software-as-a-Service (SaaS) worden aangeboden.

Belangrijkste kenmerken:
  • Klantgerichte gebruikerservaring – Door handige statistieken in elk planningsoverzicht en een intuïtieve gebruikerservaring helpt Infor Demand+ supply chain-planners betere en snellere beslissingen te maken.
  • Beter en nauwkeuriger voorspellen – Infor Demand+ is voorzien van unieke, probabilistische voorspellingsmethodes om nog nauwkeurigere voorspellingen te doen. De oplossing is ontworpen om een betere forecast te maken met minimale planningstussenkomsten, het voorraadbeleid te optimaliseren en ABC-classificaties met behulp van flexibele regels te bepalen. Daarnaast biedt de oplossing ook Demand Analytics en wekelijkse forecast-functionaliteiten.
  • Vooraf geconfigureerde templates van best practices – De applicatie is uitgerust met rijke, vooraf geconfigureerde templates, die voor een sneller en goedkoper implementatieproces zorgen. Deze templates helpen gebruikers om sneller nauwkeurigere plannen te creëren, de effectiviteit van die plannen te monitoren en de operationele doelstellingen te optimaliseren om aan de vraag te voldoen.
  • Efficiënter samenwerken – Infor Demand+ is geïntegreerd met Infor Ming.Ie. Hierdoor kunnen meerdere gebruikers efficiënter samenwerken met externe en interne stakeholders. Door kortere lijnen in de communicatie worden voorspellingen nog accurater en relevanter.
  • Prestatiedashboards – Infor Demand+ is voorzien van standaard key performance indicators (KPI’s), zoals MAPE, bias en absolute error, waarmee planners meer inzicht krijgen in de supply chain performance en actie kunnen ondernemen waar nodig.
“Voortdurend op de hoogte blijven van de huidige vraag en het aanbod is een oneindige cyclus voor fabrikanten en distributeurs. Infor heeft Infor Demand+ ontworpen om onze klanten te helpen nog beter hun toekomstige noden te voorspellen”, aldus John Bermudez, Vice President Product Management bij Infor. “Diepgaande prestatiedashboards kunnen daarbij per medewerker, afdeling of organisatie worden aangepast.”

Volg Infor:

·         Door je te abonneren op de Infor RSS Feed
·         Op Twitter
·         Op LinkedIn
·         Op Facebook
·         Op YouTube

Over Infor
Infor verandert de manier waarop informatie wordt gepubliceerd en gebruikt binnen een bedrijf en helpt meer dan 73.000 klanten in 200 landen hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor het realiseren van snelheid, met een innovatief ontwerp die eenvoudig, transparant en elegant is en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

·         19 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
·         10 van de top 10 hightechbedrijven
·         10 van de top 10 farmaceutische bedrijven
·         22 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
·         16 van de 20 grootste Amerikaanse steden
·         20 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
·         17 van de top 20 industriële distributeurs
·         16 van de top 20 wereldwijde retailers 
·         4 van de top 5 brouwerijen
·         21 van de top 30 wereldwijde banken
·         6 van de top 10 wereldwijde luxe merken

Voor meer informatie:
Anke van Heerebeek
Lubbers De Jong
020 205 04 28
anke@lubbersdejong.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar: http://nl.infor.com/company/news/demand+/