Good Technology beveiligt mobiele apps en data nu tevens voor iOS 9

Wederom ondersteuning vanaf de eerste dag: geen hinder voor eindgebruikers en zonder impact voor databeveiliging op miljoenen zakelijke iOS devices

Amsterdam, 18 september 2015 - Good Technology, leider in mobiele beveiliging, heeft onlangs bekendgemaakt dat ze iOS 9 ondersteunen binnen de volledige suite van Enterprise Mobility Management (EMM)-oplossingen. De organisatie biedt directe support op alle Good-apps en het Good Dynamics® Secure Mobility Platform, waaronder ook de beveiligde e-mail- en collaboration-applicaties Good Work en Good for Enterprise® vallen.

Good Technology levert hiermee voor het derde jaar op rij support op de nieuwste iOS-versie vanaf de dag van de release. Op deze manier kunnen Good-klanten meteen upgraden naar iOS 9 zonder vermindering van de service of haperingen in de beveiliging. Good zorgt ervoor dat IT’ers eenvoudig support kunnen geven om deze verbeteringen door te voeren voor de eindgebruiker. De meeste devices worden meteen geconfigureerd naar apps die automatisch worden geüpdatet en geen server-update nodig hebben van Good. Op die manier is de overstap naar iOS 9 volledig transparant.

"Uit eerdere iOS-updates blijkt dat gebruikers onmiddellijk hun devices upgraden naar de laatste versie en deze iPhones en iPads meteen meenemen naar de werkplek", zegt Christy Wyatt, voorzitter en CEO van Good Technology. "Uit ervaring weten we dat organisaties een gelaagd beveiligingssysteem op het OS-device nodig hebben om cyberaanvallen tegen te gaan. Door iOS 9 te koppelen aan de container- en databeveiligingsoplossingen van het Good Dynamics-platform, zijn bedrijven verzekerd van databeveiliging met de juiste end-to-end oplossingen die complementair zijn aan de MDM-mogelijkheden van iOS."

Het volledige Engelstalige persbericht is hier te vinden.