Datum: (1011 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Saxo Bank maakt gebruik van Interoute's geavanceerde netwerk om zijn multi-asset trading platform te ondersteunen

Prijswinnend handelsplatform update de geldkoersen 10 keer per seconde en beheert 11 miljard dollar aan transacties per dag.Amsterdam, 15 september 2015 - Interoute, eigenaar van een van Europa’s grootste netwerken en van een wereldwijd cloudservice platform, maakt vandaag bekend dat Saxo Bank, een wereldwijde specialist in online beleggingen en investeringen, het hoge capaciteit en lage latency netwerk van Interoute inschakelt voor het aansluiten van het bekroonde multi-asset handelsplatform voor haar klanten en makelaars en de wereldwijde financiële markten.

Bekijk het uitgebreide persbericht hier: http://www.interoute.nl/press-release/saxo-bank-uses-interoute%E2%80%99s-advanced-network-support-its-multi-asset-trading-platform

Bekijk hier ook de video van Saxobank: https://www.youtube.com/watch?v=yYfQe7T7Tmc&feature=youtu.be

Over Interoute
Interoute is eigenaar en operator van Europa's grootste netwerk en van het grootste platform voor clouddiensten wereldwijd, dat twaalf eigen datacentra, veertien Virtual Data Centers en 31 colocatiecentra en nog eens 195 geconnecteerde partnerdatacentra door geheel Europa heeft. Het full-service Unified ICT-platform van Interoute bedient grootzakelijke klanten en multinationals, alle grote Europese telecomaanbieders, overheden en universiteiten. De Unified ICT-strategie van het bedrijf is bij uitstek geschikt voor organisaties die zoeken naar connectiviteit en een schaalbaar en veilig platform zonder beperkingen, wat de basis vormt voor hun spraak-, video-, computing- en datadiensten. Daarnaast is het platform ideaal voor serviceproviders die behoefte hebben aan internationale datatransit en -infrastructuren met een hoge capaciteit. Interoute heeft kantoren op het gehele Europese vasteland en in de US en is eigenaar en operator van 24 stedelijke netwerkringen in de belangrijke Europese zakencentra.

Voor meer persinformatie
Yellow Communications, Marjolein Jonker, telefoon: +31 (0)23 555 34 24, e-mail: marjolein@yellow-communications.com