Toshiba verbetert prestaties huidige laptopmodellen

  • De Satellite P50-C uitgerust met nieuwe quad core 6de generatie Intel® Core™-processors
  • De Satellite P70-B maakt gebruik van AMD Radeon™ M365X graphics
  • De Satellite Radius 11 beschikt over een nieuw design en is uitgerust met nieuwe processors
Breda, 4 september 2015Toshiba Information Systems Benelux presenteert vandaag een reeks prestatie-updates voor een selectie van zijn huidige modellen, met name de toevoeging van de quad 6de gen Intel® Core™ processors bij de Satellite P50-C. Het hele scala van Toshiba’s multimedia- en gaminglaptops wordt verbeterd, van sneller opstarten tot verbeterde responstijd. Daarnaast heeft de Satellite Radius 11 zowel een upgrade van de processor als een nieuw design gekregen.

Satellite P50-C
De Satellite P50-C zal verkrijgbaar zijn met de nieuwe quad core 6de generatie Intel® Core™ i7-6700HQ-processor, die met allerlei slimme functies uitstekende prestaties biedt die, wanneer nodig, voor een automatische snelheidsboost zorgen dankzij de Intel® Turbo Boost-technologie. Samen met NVIDIA® GeForce® GTX 950M graphics met CUDA™-technologie en NVIDIA® Optimus™-technologie en dual SSD/HDD-ondersteuning, levert de Satellite P50-C-serie krachtige prestaties voor elke taak.

De Satellite P50-C-serie richt zich op multimediatoepassingen en gamers en biedt de keuze tussen een 39,6 cm (15,6") scherm in de Ultra HD 4K - met levensechte door Chroma Tune™ gecertificeerde kleurkalibratie in HD- of Full HD-resolutie. Hoogwaardige audio wordt door de ingebouwde stereo luidsprekers van harman kardon® verkregen, wat voor een indrukwekkende entertainmentervaring zorgt. De connectiviteit is ook verbeterd en de SD-kaartsleuf ondersteunt nu UHS-II voor een snellere gegevensoverdracht.

Satellite P70-B
De toevoeging van het nieuwe AMD Radeon™ R9 M365X met AMD Enduro™-technologie aan de Satellite P70-B, stelt gebruikers in staat om meerdere programma’s tegelijkertijd te gebruiken en hun gaming- en multimedia-ervaringen te optimaliseren. Omdat beide modellen hoge prestaties, een Full HD-scherm en hoogwaardige ingebouwde harman kardon®-luidsprekers hebben, kunnen gebruikers in elk situatie van hun content genieten.

Satellite Radius 11
De converteerbare Satellite Radius 11 profiteert ook van geüpgrade processors door de toevoeging van ofwel Intel® Celeron N3050 of Pentium N3700 voor verbeterde multitasking en vlotte prestaties. Dit maakt bovendien een vergrootte batterijduur mogelijk tot 7 uur[1], zonder dat deze opgeladen hoeft te worden.

De Satellite Radius 11 heeft een 360 graden draaibaar scherm en het HD-scherm kan met gemak in een van de vijf weergavestanden worden gezet, wat een echt flexibel vijf-in-één apparaat oplevert.

Toshiba's bijgewerkte modellen zullen in Europa in het vierde kwartaal van 2015 verkrijgbaar zijn.

{1} Gebaseerd op MobileMark 2014