AllSolutions heeft nieuwe raad van commissarissen

Woerden, 31 augustus 2015. AllSolutions, een toonaangevende leverancier van SaaS ERP software, heeft een nieuwe Raad van Commissarissen. Gerrit Schipper (oud CEO van RDC Group en lid Raad van Bestuur European Foundation for Business Qualification), Mario der Weduwen (CIO & Vice President Information Services Holland Casino) en Floris Kool (Senior Consultant Main Capital Partners) zijn benoemd tot commissaris van AllSolutions Holding BV. Gerrit Schipper is de nieuwe voorzitter. Gerrit Schipper: “AllSolutions is bijzonder innovatief en heeft niet alleen de ambitie maar ook de daadkracht om in ERP het verschil te maken. Dat spreekt mij bijzonder aan.”

Na de transactie bij Main Mezzanine Capital voor de inkoop van eigen aandelen, in december 2014, heeft AllSolutions nu een volledig nieuwe Raad van Commissarissen. Leo Koster, CEO AllSolutions: “We zijn verheugd met de komst van Gerrit, Mario en Floris. Met hen hebben wij de juiste mix van expertise gevonden. Zij vertegenwoordigen een schat aan internationale kennis en ervaring in business en ICT.”

Over AllSolutions
AllSolutions levert ERP-software voor zakelijke dienstverleners, projectorganisaties, verenigingen en service organisaties. De software van AllSolutions is een volledige SaaS-oplossing met ruim 90.000 dagelijkse gebruikers in 24 landen. In december 2014 hebben Leo Koster (CEO), Wout Klok (general manager) en AllSolutions het aandelenbelang gekocht van private equity partner Dolfin Capital. Een deel van de transactie is gefinancierd door Main Mezzanine Capital.  

www.allsolutions.nl 
 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
AllSolutions, Wout Klok (general manager) of Laura Heesters (communicatie) 0348-430110.