VMware benoemt Jean-Pierre Brulard tot Senior Vice President en General Manager EMEA

Utrecht, 24 augustus 2015 - VMware, Inc (NYSE: VMW), wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en business mobility, kondigt de benoeming aan van Jean-Pierre Brulard tot Senior Vice President en General Manager EMEA. Brulard was hiervoor Vice President van de zuidelijke regio van EMEA. Nu wordt hij verantwoordelijk voor de hele regio, die bestaat uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Jean-Pierre Brulard heeft meer dan 25 jaar ervaring bij een aantal van de grootste technologiebedrijven ter wereld, zoals Business Objects/SAP, IBM, Sun Microsystems en Unisys. Hij startte in 2009 bij VMware en leidde gedurende zes jaar de Zuid-EMEA-regio.

-------------

Over VMware
VMware is wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en business mobility. De oplossingen van het bedrijf, die zijn gebaseerd op VMware’s gerenommeerde virtualisatietechnologie, maken een nieuw IT-model mogelijk dat altijd beschikbaar, flexibel en bovendien veiliger is. Klanten kunnen hierdoor sneller innoveren, en automatisch en veiliger elke applicatie leveren of consumeren. VMware behaalde in 2014 een jaaromzet van 6 miljard dollar, heeft meer dan 500.000 klanten en meer dan 75.000 partners. VMware is gevestigd in Silicon Valley, met kantoren over de hele wereld en kan online worden gevonden op www.vmware.com/nl.

Meer informatie
VMware
Marcel Leenhouts
Telefoon: 030-284 95 00
E-mail: mleenhouts(at)vmware.com

Whizpr
Laura Witlox / Winnie Silvertand
Telefoon: 0317-410483
E-mail: vmware(at)whizpr.nl