Citrix Workspace Cloud vergemakkelijkt inzet van applicaties en desktops

Klanten bevestigen de snelle, veilige en eenvoudige implementatie van apps, data en mobiliteit met behoud van volledige IT controle in de cloud

Amsterdam, 20 augustus 2015 - Tijdens Citrix Synergy, de driedaagse conferentie die in mei plaatsvond in Orlando - Florida (VS), werd de Citrix Workspace Cloud geïntroduceerd, een nieuw cloudplatform dat de on-demand levering van een groot aantal IT-toepassingen en -diensten vereenvoudigt en versnelt. Het is een oplossing voor de toenemende druk door alle apparaten, apps en werkvormen op de traditionele infrastructuur. Duizenden partners en klanten hebben testen uitgevoerd om een goede indruk te krijgen van de impact en de voordelen van Citrix Workspace Cloud. Met dit nieuwe platform, dat lokaal en cloud met elkaar verbindt, kunnen IT-managers een veilige, mobiele werkomgeving creëren, waarin applicaties en data naar keuze via de cloud of via de hybride infrastructuur beschikbaar zijn. Het platform brengt Linux en Windows apps, web apps, mobiele apps, desktops, documenten en digitale samenwerking op één plek samen, onafhankelijk van het apparaat of het netwerk dat wordt gebruikt.

Lees hier praktische informatie over het product, prijzen en beschikbaarheid en hier een recente blog over de veranderingen die Citrix Workspace Cloud teweeg brengt in organisaties.

Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) leidt de transitie naar de ‘software-defined workplace’ door het samenbrengen van virtualisatie, mobility management, netwerken en SaaS-oplossingen, om nieuwe manieren te ontwikkelen waardoor organisaties en mensen beter kunnen werken. Citrix-oplossingen ondersteunen zakelijke mobility door te voorzien in veilige mobiele werkomgevingen waarin mensen toegang hebben tot apps, desktops, data en communicatie op ieder device, over ieder netwerk en in de cloud. Met een jaaromzet in 2014 van 3,14 miljard dollar worden Citrix-oplossingen gebruikt in meer dan 330.000 organisaties en door meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd. Meer informatie vindt u op www.citrix.nl of volg Citrix Benelux op Twitter via @citrixbenelux.

Voor meer persinformatie
Yellow Communications, Jennifer Schouten, telefoon +31 (0)23 555 34 24, e-mail citrix@yellow-communications.com.