Cloud en mobility brengen personeelsmanagement naar een hoger niveau

Utrecht, 17 augustus 2015 – Met cloud en mobility kunnen organisaties hun personeelsmanagement effectiever inrichten en hun werknemersproductiviteit tot een maximum van 20 procent verhogen. Zij zijn met deze technologieën in staat personeelsmanagement naar een hoger niveau te tillen, doordat het mogelijk is een automatische en geïntegreerde strategie te implementeren. Dit blijkt uit het recente onderzoeksrapport: ‘Productiviteit: personeel managen en meten’ van Aberdeen Group, in opdracht van Kronos.

Nieuwsfeiten:
  • 4 op de 10 organisaties maakt gebruik van de cloud voor personeelsmanagement of verdiepen zich in de mogelijkheden. 
  • Dankzij de cloud kunnen organisaties gefaseerd de automatisering van het personeelsmanagement uitrollen. Door de cloud daarnaast te combineren met mobility, kunnen organisaties de strategie breder implementeren.
  • Slechts 47 procent van de werknemers kan planning- en aanwezigheidsinformatie bekijken via een mobiele oplossing.
  • Cloud en mobility maken self-service mogelijk. De werkgever krijgt hierdoor beter inzicht in personeelsgegevens en kan de werkdruk beter managen. Self-service geeft werknemers bovendien een stukje verantwoordelijkheid. Dit werkt motiverend, aangezien zij meer controle krijgen over hun tijdsplanning en activiteiten.
  • Door technologieën als cloud en mobility kunnen werknemers gemakkelijk hun arbeidsgegevens inzien en gelijktijdig in de planning werken zonder dat integriteit van de gegevens gevaar loopt. Managers kunnen op hun beurt in één oogopslag het personeelsbestand inzien en eenvoudig werkprognoses maken.

Rolf van Lierde, general manager MKB bij Kronos: “Het is duidelijk dat organisaties die personeelsmanagement automatiseren succesvol zijn. Uit het onderzoek blijkt echter dat veel organisaties hier nog een slag in kunnen maken. Automatisering van personeelsmanagementprocessen helpt bedrijven hun productiviteit te verbeteren. Door de infrastructuur naar de cloud te brengen, kunnen organisaties hier nog meer profijt uit halen, omdat het mobiliteit en self-service mogelijk maakt. Om dit te realiseren is het zaak dat organisaties nieuwe technologieën zoals de cloud en mobiliteit omarmen. Alleen dan kunnen zij zo effectief mogelijk hun personeelsmanagement inrichten.”

Downloads  

----------------------------

Over Kronos
Kronos is marktleider in cloudgebaseerde oplossingen voor workforce management. Tienduizenden bedrijven verspreid over 100 landen – waarvan meer dan de helft deel uit maakt van de Fortune 1000® – gebruiken de software van Kronos om de arbeidskosten te beheren, het risico op non-conformiteit te beperken en de productiviteit te verhogen. Voor meer informatie over de oplossingen van Kronos voor tijdregistratie, afwezigheidsbeheer, plannen, toegangscontrole en werkanalyse, maar ook voor sectorspecifieke HR-analysetools op maat, bezoek: www.kronosglobal.nl of www.kronosglobal.be

©2015 Kronos Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Kronos, Workforce Ready en Workforce Innovation That Works en het Kronos logo zijn gedeponeerde merken van Kronos Incorporated of aanverwante bedrijven. Alle overige merken zijn bezit van hun respectievelijke eigenaars.

Meer informatie:
Rosalie Hage
Marcommit PR
Kronos@marcommit.nl
035-5822730