Telga Drive start met Mobiele Laadstations

Mobiele laadpunten voor een veilige manier van opladen van smartphones, tablets en notebook.

Per 1 Juli 2015 levert Telga Drive onder het concept Charge & Drive mobiele laadstations. Deze oplaadpunten bieden op een veilige manier het opladen van o.a. smartphones, tablets en notebooks in zeer veilige lockers. Ideaal voor mensen die onderweg zijn!

Telga Drive voegt met deze oplaadpunten een onderscheidend product en dienst toe aan haar bestaande portfolio zodat klanten op een professioneel wijze het opladen van mobiele apparatuur kunnen faciliteren. De Charge & Drive oplaadstations kunnen zowel als free charging als coin opperated worden geleverd. Kan zowel als koop, huur of huurkoop worden geleverd. Geschikt voor alle soorten devices. Middels een digitaal beeldscherm is de functionaliteit zelf volledig in te stellen.De Charge & Drive laadstations zijn o.a. geschikt voor restaurants, horeca, retail, scholen, bibliotheken, ziekenhuizen, festivals, etc. In het algemeen op alle plaatsten waar klanten graag hun mobiele apparatuur op een veilige manier willen kunnen opladen. 

Telga Drive is een onderdeel van de Telga Groep en biedt totaal-oplossing voor het zakelijke ICT partner kanaal. Daarnaast behoren ook SmartVerzekerd en Green Mobile labels tot de groep.

Telga Drive
Tjalk 62, 2411 NZ Bodegraven
T: 085-0282828
W: www.telgadrive.nl