Satellite P50-C: krachtige multimediatopper

Nieuwe laptop van Toshiba voorbereid op Windows 10Breda, 24 juni 2015 Toshiba Information Systems Benelux introduceert een nieuwe laptop in de Satellite P-serie: de Satellite P50-C. Dit model biedt entertainment en productiviteit voor de veeleisende gebruiker. De laptop heeft alles in huis wat multimedialiefhebbers nodig hebben om probleemloos grafisch zware games te spelen, de nieuwste films te bekijken of meerdere applicaties tegelijk te gebruiken. De P50-C, een echte blikvanger met zijn satijngouden chassis van geborsteld aluminium, is ondanks zijn verbeterde, indrukwekkende functionaliteit meer dan vijftien procent[1] dunner dan zijn voorganger uit 2014. Het chique, randloze tegeltoetsenbord met achtergrondverlichting, dat even comfortabel als aantrekkelijk is, is afgewerkt met een subtiele haarlijnstructuur.

De Satellite P50-C is uitgerust met een maximaal vijfde generatie Intel® Dual Core i7-processor, die niet alleen het reactievermogen en de batterijlevensduur verbetert, maar ook verbluffende 3D-beelden produceert en een snellere, meer geavanceerde foto- en videobewerking mogelijk maakt. In aanvulling op deze krachtige processor is het model voorzien van maximaal NVIDIA® GeForce® GTX 950M-graphics met 4 GB DDR3 VRAM voor snelle en vloeiende prestaties, bij welke taak dan ook. De schitterende beeldkwaliteit gecombineerd met de fantastische geluidskwaliteit maakt deze laptop tot een gegarandeerde entertainmenttopper. De eersteklas Harman Kardon-luidsprekers met DTS® Sound-geluidsverbetering laten muziek, blockbusters en videogesprekken optimaal tot hun recht komen.

Klaar voor de toekomst
De Satellite P50-C wordt geleverd met Windows 8.1 voorgeïnstalleerd. Dit besturingssysteem is gratis op te waarderen naar Windows 10 bij release van de upgrade[2]. Om optimaal te kunnen profiteren van de belangrijkste functies van Windows 10 beschikt de laptop over hardware en componenten die een vlotte performance garanderen en een dubbele microfoonset voor de best mogelijke Cortana[3]-ervaring, inclusief Clear Voice Capture en een sneltoets op het toetsenbord. Als de eerste echte, persoonlijke, digitale assistent leert Cortana de voorkeuren van zijn gebruikers kennen en steekt hen de helpende hand toe door relevante tips te geven over bijvoorbeeld verkeer en weer, en snelle toegang tot informatie en geheugensteuntjes te bieden.

Ruime connectiviteit
De Satellite P50-C is verkrijgbaar in een combinatie van een ultrasnelle SSD en een high-capacity HDD of SSHD. De laptop is eenvoudig te verbinden met externe media via drie USB 3.0-poorten, waarvan een met Sleep-and-Charge, draadloze displaytechnologieën, een HDMI®-poort die 4K-output faciliteert en een 2-in-1 Bridge Media-slot met SD UHS-I-ondersteuning. Dankzij deze opties kunnen gebruikers hun devices opladen als hun laptop in de standby-modus staat, digitale content op hun grootformaat-tv delen of snel en simpel grote mediabestanden downloaden. Alle Intel-modellen zijn uitgerust met een 802.11agn-ac module waarmee gebruik gemaakt kan worden van de allernieuwste generatie snelle draadloze access points.

Beschikbaarheid en prijzen
De Satellite P50-C is leverbaar van eind juni 2015 tegen een adviesprijs vanaf €999,-.

Specificaties
 • Beeldscherm: 39,6 cm (15,6”) Toshiba TruBrite®-display met LED-backlighting. Keuze uit high-brightness HD (1.366 x 768) of Full-HD (1.920 x 1.080) IPS LED-display
 • Processors: maximaal vijfde generatie Intel® Dual Core i7
 • Grafische kaart: maximaal NVIDIA® GeForce® GTX 950M-graphics (4 GB dedicated DDR3-geheugen) met CUDA- en NVIDIA® Optimus-technologie
 • SSD/HDD: combinatie van maximaal 256 GB SSD en maximaal 2 TB HDD of 1 TB Solid State Hybrid Drive (SSHD)
 • Geheugen: maximaal 16 GB DDR3L RAM
 • Aansluitmogelijkheden: 3 x USB 3.0 met 1 x Sleep-and-Charge, 1 x HDMI®-uitgang met Ultra HD 4K-ondersteuning, SD/SDHC-slot met UHS-I-ondersteuning, draadloze displaytechnologieën, Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, Gigabit Ethernet-LAN, Bluetooth 4.0
 • Audio: Harman Kardon®-stereospeakers met DTS® Sound-geluidsverbetering
 • ODD: naar keuze Blu-ray Disc BDXL-drive, M-DISC-ready of DVD Super-Multi-drive, M-DISC-ready
 • Besturingssysteem: Windows 8.1 voorgeïnstalleerd, Windows 10 beschikbaar via gratis upgrade na release
 • Levensduur batterij: maximaal 5,48[4] uur
 • Kleur: satijngoud (afwerking in geborsteld aluminium)
 • Gewicht: 2,3 kg
 • Afmetingen (B x D x H): 380 x 259,9 x 22,5 mm
[1] Hoogte achterzijde, volgens Z-meting: 27,0 mm (2014) vs. 22,5 mm (2015).
[2] Windows 8.1 voorgeïnstalleerd. Gratis upgrade naar Windows 10 tot een jaar na release. Meer bijzonderheden: windows.com/windows10upgrade.
[3] Beschikbaarheid en uitvoering Cortana regioafhankelijk.
[4] Gebaseerd op MobileMark 2014.

Over Toshiba
Toshiba Corporation, een Fortune Global 500-bedrijf, levert toonaangevende oplossingen in de vorm van geavanceerde elektronische en elektrische producten en systemen in vijf strategische businessdomeinen: Energy & Infrastructure, Community Solutions, Healthcare Systems & Services, Electronic Devices & Components en Lifestyle Products & Services. Op basis van het commitment van de Toshiba Group, ‘Committed to People, Committed to the Future’, bevordert Toshiba wereldwijd activiteiten die groei door creativiteit en innovatie helpen waarborgen en bijdragen bij aan de totstandkoming van een wereld waarin mensen overal onder veilige en comfortabele omstandigheden leven.

Toshiba, in 1875 opgericht in Tokio, is vandaag de dag de spil in een mondiaal netwerk van meer dan 590 bedrijven en 200.000 werknemers en een jaaromzet van ruim 6,5 biljoen yen (63 miljard US dollar).

Toshiba Information Systems Benelux maakt deel uit van Toshiba Europe GmbH, gevestigd in Neuss, Duitsland, een dochteronderneming van Toshiba Corporation, Tokio.

Meer informatie over Toshiba is te vinden op: www.toshiba.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie, specificaties of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen:

Toshiba Information Systems Benelux
Simon Bontje
Tel. +31 (0)76 - 5438712
simon.bontje@toshiba.nl

The Communication Force
Anke van de Vliet
Tel. +31 (0)23 - 5656850
ankevdv@communicationforce.com

De informatie in dit persbericht is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Toshiba Information Systems Benelux kan er echter niet voor instaan dat deze informatie juist en/of volledig is. Aan de inhoud van het persbericht kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Alle in dit persbericht vermelde handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaar. De exacte productspecificaties zijn afhankelijk van het model en de lokale beschikbaarheid.