AntTail wint EuroCloud Award voor Best Cloud Product

Bussum, 23 juni 2015. Op de verkiezing van de beste cloudoplossingen in Nederland, kreeg AntTail voor haar end-to-end kwaliteitssysteem voor de supply chain in de farmaceutische sector de award voor Best Cloud Product.

Met intelligente sensortechnologie die goed gebruik van geneesmiddelen bevordert en een volledig cloudbased oplossing is, realiseert AntTail transparantie in de keten: van fabrikant tot gebruiker. Het transporteren en bewaren van medicijnen op de juiste temperatuur waarborgt de kwaliteit van medicijnen.

De oplossing van AntTail is gericht op fabrikanten, distributeurs en transporteurs die de kwaliteit van hun medicijnen of andere temperatuurgevoelige middelen willen borgen tijdens vervoer in de keten en op opslaglokaties.

Voor meer informatie: info@anttail.com, www.anttail.com.

Over AntTail:
AntTail maakt de logistieke keten transparant. De producten en diensten die AntTail ontwikkelt en levert, monitoren de temperatuur van medicijnen in het transport en opslag van fabrikant tot gebruiker. Bedrijven in de farmaceutische industrie, zorgverleners en transport & logistieke dienstverleners kunnen dankzij slimme sensoren de temperatuur van hun zendingen online volgen en zo de kwaliteit bewaken. De cloudoplossing van AntTail werkt als "Secure SaaS-dienst" met bestaande oplossingen voor de “cold chain”, waardoor complexe implementaties en voorinvesteringen tot het verleden behoren. Voor meer informatie: info@anttail.comwww.anttail.comGeheel links: Mark Roemers en Pieter Six, oprichters van AntTail