Datum: (1214 dagen oud)
Bedrijf:

Unitt breekt barrière tussen Public en Private Cloud, zet in op continuous deploymentEnterprise Hosting gebeurt dankzij de innovaties van Unitt nu altijd op het juiste Cloudtype, maar met dezelfde ijzersterke garanties en gebruiksgemak. Bovendien zorgt continuous deployment voor minder risico en een snellere time to market. Unitt-klanten zoals Zeeman, Uitgeverij VAN IN of Kleertjes.com schrijven samen met ons daardoor een succesverhaal.

Unitt is één van de weinige Advanced Consulting Partners van Amazon Web Services (AWS) in de Benelux en heeft al een heus track record opgebouwd in zowel Public als Private Cloud. Unitt volgt al sinds het prille begin met een gezonde interesse de opkomst van Public Cloud diensten zoals Amazon en Azure. De Public Cloud vendors zijn pas recent matuur geworden en hebben ondertussen hun strepen verdiend. Geen beter moment voor Unitt om met haar totaaloplossing op de markt te komen.

Public Cloud heeft lange tijd het imago gehad dat deployment slechts een kwestie van enkele klikken was. In de praktijk blijkt dat er een stevige deploymentstrategie nodig is om er een écht succes van te maken. Daar zit de meerwaarde van Unitt
Hans Reinhart, Managing Director Unitt Nederland

In de zomer van 2014 heeft Unitt AWS-specialist GiMiScale via een acquisitie verworven en geïntegreerd in Unitt. GiMiScale beschikte over extra tools die het management van Public Clouds sterk vereenvoudigen en het product beter integreren op de bestaande platformen. Bovendien heeft Unitt sterke Service Level Agreements (SLA’s) uitgewerkt die meer bieden dan de rechtstreekse standaardcontracten van Public Cloud vendors zoals Amazon en Azure.

We zien in beide clouds, zowel Public als Private Cloud, een spectaculaire groei. Mede dankzij de expertise die we via GiMiScale in huis hebben gehaald, merken we dat klanten de weg naar ons vinden als ze op zoek zijn naar een oplossing die volledig in de Public Cloud draait. Door ons partnership met Amazon kunnen we een sterk product naar voor schuiven
Benjamin Jacobs, CEO Unitt

Bij elk project wordt de code van de applicatie geanalyseerd die in de Cloud moet draaien. Dat was al het geval bij Private Cloud maar is nog belangrijker geworden bij Public Cloud. Onze DevOps-engineers tweaken en optimaliseren zo in samenspraak met de klant de code. Het resultaat is een sterke toename in de performantie.

Unitt biedt een totaalpakket aan waarbij we als Cloud Architects zowel Public als Private managed Cloud hosting aanbieden. De keuze voor een Public of Private cloudoplossing is gebaseerd op de noden van het project. Unitt heeft dus geen voorkeur voor het ene noch voor het andere. Er wordt altijd geopteerd voor het juiste platform, dat is de belangrijkste driver
Benjamin Jacobs, CEO Unitt België

Unitt focust zich alsmaar meer op het ondersteuning van klanten die gebruik maken van 'continuous deployment'. Dat is een concept waarbij (web)applicaties op reguliere basis nieuwe releases kunnen publiceren, bijvoorbeeld dagelijks. Zo is het mogelijk om continu kleine verbeteringen toe te brengen aan de software, zonder het risico dat er iets misloopt of dat er moet gewacht worden op grote releases.

We zien meer en meer bedrijven de stap zetten naar Public en Private Cloud. Enkele jaren geleden waren bedrijven nog huiverachtig om hun business naar de cloud te verplaatsen omwille van securityredenen. Nu zijn die bedrijven eerder een uitzondering geworden
Hans Reinhart, Managing Director Unitt Nederland

Over Unitt
Unitt ontwikkelt en beheert zakelijke hostingdiensten met diepgaande kennis van de modernste technologieën. Het biedt daarbij een oplossing voor de meest veeleisende applicaties en websites, dankzij harde garanties op serviceniveau. Unitt maakt onderdeel uit van de Intelligent-groep waartoe ook Combell behoort. Voorheen was Unitt ook gekend als Combell Solutions.

Met 24/7 ondersteuning in de taal van de klant en direct contact met de engineers die de infrastructuur beheren, onderscheidt zij zich van de markt. Unitt laat zich vooral opmerken in vier productgroepen: business critical applications, high traffic websites, e-commerce en SaaS-platformen. Alle producten worden gebouwd met de nieuwste hoogwaardig technologische componenten.