IT-dienstverlener COOLProfs stelt Karianne van Hoorn aan als Marketing Consultant

Oude Wetering, 15 juni 2015 – IT-dienstverlener COOLProfs heeft Karianne van Hoorn (36) aangesteld als Marketing Consultant. 

In deze functie geeft Van Hoorn uitvoering en sturing aan de geïntegreerde marketing- en communicatieactiviteiten die zijn gericht op het verder vergroten van de naamsbekendheid en het genereren van leads, met als doel bij te dragen aan de verdere groei van COOLProfs. Tot haar taakgebieden behoren onder meer campagnes, content marketing, website en nieuwsbrieven. 

Van Hoorn maakt de overstap van Mendix, waar zij de functie van Event Manager bekleedde. COOLProfs is de grootste Nederlandse partner van OutSystems, leverancier van het gelijknamige enterprise Rapid Application Delivery (RAD) Platform en concurrent van Mendix. Van Hoorn kan derhalve haar kennis en ervaring die zij in haar vorige functie heeft opgedaan, een-op-een aanwenden in haar nieuwe rol bij COOLProfs.

Van Hoorn: ‘Ik ben erg blij met deze nieuwe stap en kijk er naar uit om samen met het team een effectieve mix aan marketing- en communicatieactiviteiten te implementeren. Eén van de aspecten waar ik op wil inzetten, is het verder uitbouwen van eigen middelen en kanalen. Op die manier kunnen wij actief kennis en ervaringen uitwisselen met onze doelgroep.’

Eric ten Harkel, Directeur van COOLProfs is blij met de aanstelling van Van Hoorn: ‘Het betekent een verdere professionaliseringsslag vor onze organisatie. Dat zij vanuit haar vorige baan de markt al goed kent, is alleen maar meegenomen. Want met een alsmaar stijgende vraag naar maatwerkontwikkeling van web- en mobiele applicaties en steeds meer organisaties die hierbij ontwikkelplatformen inzetten, zijn er kansen te over.’

###

Over COOLProfs
COOLProfs is specialist in het bouwen van bedrijfskritische informatiesystemen op maat. Voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn het systeem voor kredietverlening bij ABN AMRO Bank, Flitsbalie Bijzondere Bijstand voor de gemeente Leidschendam-Voorburg, Reizigersinformatie voor de RET en HTM, diverse applicaties voor de Gemeente Den Haag en de totale e-commerce omgeving voor Wasco. COOLProfs onderscheidt zich door haar aanpak, waarin de menselijke factor van IT centraal staat en waarbij in nauwe samenwerking met de klant het gewenste resultaat wordt gerealiseerd. Door een unieke modelgedreven ontwikkel- en beheeromgeving haalt COOLProfs een hoge productiviteit en is zij in staat binnen de afgesproken tijd en het overeengekomen budget op te leveren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van COOLProfs’ Architected Agile-aanpak. Kijk voor meer informatie op www.COOLProfs.nl.

Voor meer informatie

Lubbers De Jong
Wilco Rutenfrans
Telefoon: 020 2050421
Email: wilco@lubbersdejong.nl 
Twitter: @WilcoLDJ

COOLProfs
Eric ten Harkel
T  0713311623
Eric.ten.harkel@coolprofs.com

Dit persbericht vindt u ook op de website van Lubbers De Jong