Bekroonde Trinergy Cube biedt klanten nu krachtige en schaalbare UPS met nieuwe 200 kVa-core

Nieuwe statische UPS biedt 150 kW tot 3 MW in één enkele unit

Breda, 15 juni 2015 – Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het ontwikkelen van bedrijfskritische infrastructuurtechnologieën voor ICT-systemen, introduceert de Trinergy™ Cube met nieuwe krachtige 200 kVa-core. Deze nieuwe-generatie statische UPS biedt klanten een groter schaalbaar vermogen in één enkele unit.

“De functionaliteit van de Trinergy Cube is bekroond met de EMEA Frost & Sullivan Award 2014 in de categorie ‘Technology Leadership’. De upgrade van de Trinergy Cube biedt onze klanten nog meer schaalbaarheid. Zo hebben ze de flexibiliteit om mee te groeien met de eisen van de markt”, zegt Giovanni Zanei, directeur productmarketing Power Systems bij Emerson Network Power EMEA. “De krachtige, kleinere cores van dit innovatieve UPS-systeem bieden datacentermanagers meer flexibiliteit en verlagen de investerings- en gebruikskosten.”

Door gebruik te maken van kleinere capaciteitstoenames komt de nieuwe krachtige 200 kVa-core van de Trinergy Cube tegemoet aan de uiteenlopende vermogensbehoeften van datacenters. Tegelijkertijd biedt dit UPS-systeem een ongeëvenaarde operationele efficiëntie van gemiddeld 98,5 procent en een maximale efficiëntie van 99,5 procent. Verder past de Smart Capacity-functie van de Trinergy Cube het vermogen aan de behoefte van de datacenterlocatie aan, waardoor de apparatuur optimaal van stroom wordt voorzien.

Tevens is het ontwerp van de unit extreem flexibel. Zo is de Trinergy Cube ‘hot-scalable’ tot 3 MW in één enkele unit en tot 24 MW in een parallel systeem. Bovendien is de Trinergy Cube in een groot aantal verschillende opstellingen te configureren, waaronder een rechte rij, een L-vorm of back-to-back. Door de hoge vermogensdichtheid benutten managers de beschikbare ruimte in hun datacenter optimaal, waarmee ze besparen op vastgoed- en gebruikskosten.

De Trinergy Cube wordt geleverd met LIFE-service van Emerson Network Power. Deze service biedt uitgebreide mogelijkheden voor onderhoud, diagnose en bewaking op afstand. Via LIFE beschikken de Emerson-experts over realtime analysegegevens, waarmee ze de prestaties optimaliseren en problemen kunnen voorkomen of snel oplossen.

Ga voor meer informatie over de Trinergy Cube naar www.EmersonNetworkPower.eu/Trinergy-Cube-UPS. Of bezoek het AC Power Customer Experience Center van Emerson Network Power om de nieuwste UPS-technologieën met eigen ogen te zien.

# # #

Over Emerson Network Power  
Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE:EMR), is wereldwijd toonaangevend in het ontwikkelen van bedrijfskritische infrastructuurtechnologieën en lifecycle-services voor ICT-systemen. Met een uitgebreid aanbod aan intelligente, eenvoudig te installeren hardware- en softwareoplossingen voor stroom-, koelings- en infrastructuurbeheer zorgt Emerson Network Power voor efficiënte, betrouwbare netwerken. Ga voor meer informatie naar www.EmersonNetworkPower.nl.

Over Emerson
Emerson (NYSE:EMR), gevestigd in St. Louis (VS), brengt als geen andere wereldwijde marktspeler technologie en engineering samen in de vorm van innovatieve oplossingen voor klanten in industriële, commerciële en consumentenmarkten. Het bedrijf kent daartoe vijf verschillende divisies: procesbeheer, industriële automatisering, noodstroomvoorziening, klimaattechnologie en commerciële en residentiële oplossingen. De omzet in het boekjaar 2014 bedroeg 24,5 miljard dollar. Ga voor meer informatie naar www.Emerson.com.