Pro-Online lanceert vernieuwde versie SocialFrame voor effectieve Facebook communicatie.

Rotterdam, 12 juni 2015

Pro-Online heeft na overname van SocialFrame, een 2e versie van de applicatie ter ondersteuning van communicatie op Facebook gelanceerd. De applicatie is vanaf 12 juni online beschikbaar via de website van Pro-Online www.pro-online.nl/socialframe. SocialFrame is vernieuwd om goed aan te blijven sluiten op de nieuwe Facebook API en voor een nog betere gebruikerservaring.

SocialFrame kent de volgende functionaliteiten:
  • Facebook Actie apps. Fotowedstrijd, Prijsvraag, Groepsdeal, Webwinkel, Exclusieve aanbieding en Kijk en Vergelijk, welke grotendeels ook mobiel toe te passen zijn.
  • Agendeer module. Op gewenste tijd posts maken en agenderen om op het meest effectieve moment automatisch te laten posten.
  • Contentmanagementsysteem. Zoekfunctionaliteit om de meest actuele informatie op internet direct te gebruiken in posts. Uploaden en bewerken waar gewenst. Zowel foto’s als tekst. Er is een geïntegreerde module om foto’s te bewerken en op te maken met randen, kleuren, formaat etc.
Toepassing
SocialFrame kan als losse actie app worden toegepast voor eenmalig gebruik of als complete communicatie applicatie. Per losse actie app kan een gebruikersovereenkomst worden gesloten. Voor gebruik van de complete applicatie kan een doorlopend gebruikers abonnement worden afgesloten. Op deze manier kan eenvoudig en effectief een Facebook campagne worden opgezet en gelanceerd.

SocialFrame aanvulling voor Pro-Online
Voor Pro-Online is SocialFrame een aanvulling op het huidige aanbod van applicaties ter ondersteuning van ondernemers op het gebied van online communicatie. Hiermee kan een ondernemer, naast mobielvriendelijke websites ook worden ondersteund op het gebied van Facebook communicatie. Uitbesteden en inrichten van Facebook campagnes door Pro-Online behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Op weg naar totaalleverancier
Voor Pro-Online weer een stap in de goede richting, op weg naar totaalleverancier van effectieve applicaties ter ondersteuning van online communicatie voor ondernemers.

- EINDE PERSBERICHT–

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Indien u de persfoto in hoge resolutie wilt ontvangen, dan kunt u een mailtje sturen naar info@pro-online.nl

Voor meer informatie:

Pro-Online Nederland BV 
Contactpersoon: Erwin Monteban
Tel: +31 (0)6 215 20 999
Email: info@pro-online.nl

*Bijbehorend rechtenvrij beeldmateriaal vindt u op www.pro-online.nl/persberichten