Chain Connection benoemd tot Oracle Gold Partner

Business to business marketingcommunicatie bureau Chain Connection uit Utrecht officieel Oracle Gold Partner.

Als Oracle Gold Partner maakt Chain Connection deel uit van het wereldwijde Oracle Partner Network. Chain Connection voelt zich erg thuis in het netwerk van innovatieve bedrijven.

Het Gold Partnership is aangegaan om de kennis van de oplossing Eloqua, uit de Oracle Marketing Cloud, verder uit te bouwen. Het Oracle Partner Network geeft toegang tot alle producten, opleidingen, technische services en marketing en verkoopondersteuning. 

“Ik ben erg trots dat iedere medewerker uit het team de benodigde certificaten heeft behaald om tot het Oracle Partner Network toe te treden. Ervaring en specialistische kennis is de basis voor een goed business model. Door de samenwerking met Oracle kan Chain Connection zich verder ontwikkelen als Marketing Automation consultant voor bedrijven met een indirect verkoopkanaal”,  aldus Hennie Jansen, eigenaar van Chain Connection.

Chain Connection heeft zich de afgelopen twee jaar gespecialiseerd in innovatieve marketing tools voor bedrijven die werken met een indirect verkoopkanaal. Er is op dit specifieke gebied weinig kennis. Marketing automation systemen worden meestal alleen ingezet als e-mail tool. Chain Connection vindt dit jammer, er kan immers zoveel meer.

Met Oracle’s Eloqua geeft Chain Connection organisaties inzicht in de behoefte van hun partners (Groothandel/distributeurs – reseller/business partner – consultant/adviseur) gebaseerd op feiten en cijfers. Daarnaast ondersteunt Eloqua bij het voeren van consistente campagnes waarmee het zorg draagt voor beter gekwalificeerde leads en brand consistency.

Door een stevige samenwerking met Oracle en de inzet van de marketing automation oplossing van Oracle Eloqua geeft Chain Connection antwoord op vraagstukken van morgen.

Over Chain Connection
Chain Connection is een B2B marketingcommunicatie bureau en werkt samen met klanten uit de Hightech industrie die opereren in een indirect kanaal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Marieke Grimbergen, telefoonnummer +31 30 256 75 90, www.chainconnection.com