Zetacom breidt telefonieportfolio uit met Zetacom Vast

Zetacom Vast is het betrouwbare alternatief voor de traditionele ISDN-aansluiting

Zoetermeer. Zetacom Vast is Zetacom’s nieuwste telefonieoplossing die 27 mei 2015 wordt gelanceerd. Als alternatief voor de traditionele ISDN-aansluiting biedt de system integrator Zetacom Vast aan. Hiermee zijn organisaties altijd verzekerd van de beste gesprekskwaliteit. Deze oplossing is bij uitstek geschikt voor organisaties waar de huidige telefooncentrale nog niet is afgeschreven, maar die wel de telefoniekosten willen verlagen.

Snel en eenvoudig kosten besparen
Met Zetacom Vast wordt de bestaande ISDN-centrale via een SIP-trunk gekoppeld aan het openbare telefoonnetwerk. Hierdoor is het mogelijk om de bestaande telefooncentrale te combineren met een virtuele installatie. Het grote voordeel is dat organisaties snel en eenvoudig kunnen besparen op gesprekskosten. Dick Dompeling, directeur Zetacom: ‘Doordat de onderneming de functionaliteiten van de bestaande telefooncentrale kan blijven gebruiken en de huidige vaste telefoonnummers kan blijven behouden, verandert er verder niets. Alleen de telefoonrekening zal aanzienlijk lager uitvallen.’

Maximale flexibiliteit
Zetacom Vast biedt maximale flexibiliteit en is daarmee geschikt voor snelgroeiende organisaties. De klant is altijd verzekerd van lage gesprekskosten en hoeft geen langdurig contract af te sluiten, maar kan per maand opzeggen. Zetacom Vast is eenvoudig uit te breiden met Forced on PBX en integreert naadloos met IP-VPN netwerken. Bovendien kunnen bedrijven met deze oplossing gefaseerd overstappen naar een cloudtelefoniedienst zonder extra investeringen. Zo zijn organisaties klaar voor de toekomst.

Over Zetacom
Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom is gespecialiseerd in het implementeren van innovatieve tele- en dataoplossingen, waaronder telecommunicatiesystemen, contactcenters, netwerkinfrastructuren en –beveiliging, en hosted en cloud diensten. Met 140 medewerkers werkt Zetacom landelijk vanuit Zoetermeer (hoofdvestiging), Bleiswijk (distributiecentrum) en ’s-Hertogenbosch (trainingscentrum) voor zowel de grootzakelijke markt als het MKB. Tot de opdrachtgevers behoren de overheid, industrie, dienstverlening, horeca, gezondheidszorg en transportsector, variërend van lokaal georiënteerde tot landelijke organisaties. Voor meer informatie: www.zetacom.nl.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Zetacom BV, Barbara Bubberman (Medewerker Marketing), 088-938 2245 of b.bubberman@zetacom.nl.