Motion10 vergroot het aantal Microsoft-integratie specialisten in de markt

Rotterdam, 18 mei 2015 – De verwachting is dat het tekort aan IT-professionals de komende jaren weer in rap tempo oploopt. Ook Motion10 ziet in de markt een tekort aan IT-professionals; met name in de Microsoft-integratie wereld. Het is van groot belang om de groep van integratiespecialisten in de markt te vergroten. Om die reden start Motion10 in mei een opleidingsprogramma waarbij professionals uit heel Nederland zich kunnen laten opleiden tot BizTalk Consultant.

De vraag naar integratiediensten stijgt, terwijl het aanbod in consultancy gering blijft. Om de groep van integratiespecialisten te vergroten in de markt, start Motion10 een opleidingsprogramma. Professionals die ervaring hebben met integratiesoftware zoals Tibco, webMethods, Websphere of Oracle kunnen zich nu binnen 3 maanden laten opleiden tot Microsoft BizTalk Consultant. Een unieke kans voor integratiespecialisten om zich bezig te houden met nieuwe (cloud) technologie zoals Azure App Services en The Internet of Things.  

Integratie kennis vergroten
Als markleider op het gebied van Microsoft-integratie voelt Motion10 zich verantwoordelijk om de kennis te vergroten, maar ook de kennis te delen. Door de groep van integratiespecialisten te vergroten, hebben uiteindelijk ook klanten, partners en concurrenten hier profijt van. De expertise die de toekomstige consultants opdoen wordt namelijk pro-actief gedeeld tijdens congressen, seminars, usergroups, in whitepapers en boeken.

Motion10 helpt integratiespecialisten zich te ontwikkelen en de arbeidsmarkt te groeien; hierdoor groeien onze klanten, groeit Microsoft en groeit Motion10 dus ook.

Bij interesse in dit traineeship kun je vanaf nu via de website reageren. 

Over Motion10
Motion10 helpt bedrijven en organisaties om meer waarde uit hun informatiestromen te halen. Om te verbinden en te delen. Hierbij zetten zij de nieuwste technologie uit het Microsoft Applicatie Platform in. Motion10 is hét competence center in Nederland als het gaat om SharePoint en BizTalk, Office 365 en Business Intelligence.

Contactpersoon voor de pers:
Mounia Houari, Corporate Recruiter bij Motion10, mobiel: 06-11 77 05 10, email: Mounia.Houari@motion10.com.