Nieuwe tweedaagse training Cyber Security

Breda, 04 mei 2015Heliview Conferences & Training BV introduceert een nieuwe tweedaagse training Cyber Security. Deze training is samen met OBE-one ontwikkeld en geeft nieuwe en unieke inzichten op de alledaagse problematiek die de cyber security professional tegenkomt.

Kim Lucassen, training producer bij Heliview over deze nieuwe training:

“Het gaat er tegenwoordig niet meer om of je gehackt gaat worden, maar om hoe snel je een mogelijke aanvalt ontdekt. Hier is bij veel organisaties nog winst te boeken. Met deze training willen we organisaties helpen de detectieperiode te verkorten. Naast detectie richt deze training zich ook op preventie. De deelnemers leren het dreiginsglandschap van hun organisatie in kaart te brengen en ze leren om te gaan met actuele IT ontwikkelen zoals BYOD, het gebruik van mobile devices en externe clouddiensten.”

De trainers
De training wordt gegeven door een drietal experts uit het vakgebied.

Ewout Stoops houdt zich bezig met het samenbrengen van cyber en physical security en heeft een achtergrond in international relations. Voordat hij aansloot bij OBE-One heeft Ewout carrière gemaakt binnen de Nationale Veiligheid sector van de Nederlands overheid.  Ewout is als director ScoutForz binnen OBE-One verantwoordelijk voor de businessunit ScoutForz in Nederland.

Rob Mellegers, Security Principal bij Atos Consulting & Systems Integrations, heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van informatiebeveiliging. Deze ervaring heeft hij opgedaan bij multinationals, overheidsorganisaties en in de bankensector. Hij is hierdoor in staat om technologische kennis en ervaring om te zetten in oplossingen om informatiebeveiliging te  kunnen ondersteunen. 

Raymond Bierens is verbonden aan  de onderzoeksgroep cyber security van de TU Delft en promovendus op het gebied van ontwikkeling van (inter)nationale cyber strategie. Hij  geeft tevens les aan de Cyber Security Academy op het gebied van nationale en organisatorische cyber strategie en risk management. Als CEO van OBE-One is Raymond verantwoordelijk voor de levering van cyber security diensten aan haar klanten, die zich voornamelijk binnen Defensie, Veiligheid en Kritieke Infrastructuur bevinden.

Voor meer informatie over deze training verwijs ik u graag naar trainingsecurity.heliview.nl

Over Heliview & Conferences & Training BV
Heliview Conferences & Training BV is organisator van congressen, trainingen, evenementen en vakbeurzen. Deze events hebben een prominente plaats verworven als ontmoetings- en netwerkdag voor managers en senior specialisten uit verschillende branches. Met hun trainingen richt Heliview zich vooral op segmenten zoals, IT Security, Contractmanagement, wagenparkbeheer en data analyse. Voor meer informatie: www.heliview.nl/conferences

******************EINDE PERSBERICHT*********************************

Voor meer informatie over deze training en inhouse mogelijkheden, kunt u contact opnemen met:


Kim Lucassen
Training producer
Heliview Conferences & Training BV
E-mail: mailto:kim.lucassen@heliview.nl
Tel: +31 (0)76 – 548 40 00