Fashion Alliance lanceert inspiratieplatform over omnichannel en ketenintegratie

13 april 2015 - De Nederlandse fashionindustrie telt ruim 15.000 bedrijven die in een sterk veranderend marktlandschap geschiedenis schrijven. Voor deze helden, die dankzij hun aanpassingsvermogen aansluiting weten te blijven vinden bij de consument, gaat op 21 april 2015 het inspiratieplatform Fashion Heroes van start.

Fashion Heroes is hét inspiratieplatform voor fashionbedrijven over de thema’s omnichannel en ketenintegratie. Het is een gezamenlijk initiatief waarin verschillende schakels uit de fashion waardeketen elkaar ontmoeten om kennis en inspiratie op te doen voor een succesvolle omnichannel aanpak. Tijdens een reeks netwerkevents verspreid over de maanden april tot en met november verzorgen partijen als AfterPay en Beslist.nl diverse lezingen en vertellen spelers als Only for Men en TopVintage.nl hun verhaal.

Het doel van Fashion Heroes is enerzijds om de kansen die het omnichannel marktlandschap biedt optimaal te benutten en anderzijds om antwoorden te formuleren op de uitdagingen die dit dynamische landschap met zich meebrengt. Initiatiefnemers van het platform zijn de leden van de Fashion Alliance: het collectief van technologisch dienstverleners voor de fashionindustrie, bestaande uit de bedrijven ACA, Divide, Multiply en Eazier.

Voor meer informatie:
www.fashionheroes.nl

Over de Fashion Alliance
Fashion Alliance is een samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven met elk een eigen technologisch expertisegebied. Samen delen zij de visie dat technologie een krachtig instrument is om in te spelen op de dynamische ontwikkelingen in de fashionbranche. www.fashionalliance.nl