Datum: (1298 dagen oud)
Bedrijf:

123inkt.nl achtste keer winnaar Beste Webwinkel van NederlandNederhorst den Berg, 26 maart 2015 – Voor de 8e keer is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland in de categorie Computer Hard- & Software. De award werd donderdagavond overhandigd tijdens de uitreiking van de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL.

De Thuiswinkel Awards worden jaarlijks uitgereikt door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. De prestigieuze publieksprijs voor webwinkels maakt gebruik van kwalitatieve beoordelingen van consumenten. Dit jaar werden in 15 subcategorieën en 7 hoofdcategorieën in totaal 48.000 consumentenbeoordelingen en 5.000 beoordelingen van het GfK-consumentenpanel meegeteld.

Directeur Gerben Kreuning van 123inkt.nl is verheugd met de overwinning: “Ik ben ontzettend blij en trots dat onze klanten hun waardering hebben laten horen. Het afgelopen jaar hebben we met z’n allen weer keihard gewerkt om onze klanten de beste service, de snelste levertijden en de scherpste prijzen te kunnen bieden. Deze award bewijst dat wij ook na de enorme groei naar meer dan anderhalf miljoen klanten vast blijven houden aan onze hoge servicestandaard en dat onze klanten hier blij mee zijn. Ik wil al onze klanten ontzettend bedanken voor deze prachtige prijs!”

De feestelijke awarduitreiking van de Thuiswinkel Awards vond plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De avond werd gepresenteerd door Art Rooijakkers.

123inkt.nl is met ruim anderhalf miljoen klanten marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Naast het 7 keer winnen van de prijs in de categorie Computer Hard- & Software, won 123inkt.nl in 2010 de overall publieksprijs Beste Webwinkel van Nederland.

Ilse Olfers
123inkt.nl
0294-787123
info@123inkt.nl