Datum: (1191 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LVTPR

NFON AG combineert duurzaamheid met moderne technologie – Ncloudbox+ met Bluetooth

Apparaat combineert bestaande systeemtelefonie naadloos met innovatieve, virtuele PBX. Te zien op CeBIT 2015, hal 13, C58.  • Bij Duitse bedrijven werken nog met 20 miljoen oude systeemtelefoons
  • Ncloudbox+ ondersteunt gemeenschappelijke UP0- en UP0E-standaard
  • Maximaal vier mobiele apparaten en systeemtelefoons aan te sluiten via Bluetooth-module
  • Gemak systeemtelefoons gecombineerd met smartphone-functies
  • Bescherming van uw investering bij VoIP-migratie

NFON AG, toonaangevend wereldwijd leverancier van cloud-telefoniesystemen, presenteert op CeBIT 2015 (hal 13, stand C58) de in eigen huis ontwikkelde Ncloudbox+. Jürgen Städing, Chief Product Officer van NFON AG: “Er zijn nog steeds ongeveer twintig miljoen systeemtelefoons in gebruik in Duitsland. Een grote hoeveelheid bestaande en bewezen technologie die we nog niet hoeven op te geven. Dit dankzij de Ncloudbox+, waardoor deze technologie nog een paar jaar mee kan op kantoor.” Dankzij de Ncloudbox+ profiteren bedrijven die werken met deze hoogwaardige generatie terminals, van de cloud-gebaseerde PBX-technologie van NFON AG. En ze kunnen een investering in moderne IP-telefonie uitstellen.

Maximaal vier bestaande systeemtoestellen zijn aan te sluiten op de nieuwe, zeer compacte Ncloudbox+, die is verbonden met het Ethernet. De gebruikelijke functies (zoals doorschakelen, wachten of bezet) blijven behouden. De NFON-cloud geeft deze functies automatisch weer. Jürgen Städing: "We combineren duurzaamheid en moderne technologie." Daarnaast staat de '+' in Ncloudbox+ voor een geïntegreerde Bluetooth-interface. Dit maakt het mogelijk maximaal vier mobiele apparaten met Bluetooth aan te sluiten op de Ncloudbox+

"De cloud-gebaseerde PBX van NFON AG biedt slimme functies, is eenvoudig in gebruik, heeft een hoog besparingspotentieel en biedt onbeperkte prestaties", zegt Jürgen Städing. “Bedrijven van twee tot en met 249.000 werknemers profiteren niet alleen intern van deze voordelen, maar ook grensoverschrijdend. Grenzeloosheid op basis van de efficiënte integratie van technologie die de afgelopen decennia is ontwikkeld.” Groot voordeel voor de gebruiker van de Ncloudbox+: de meeste mensen gebruiken hun smartphone-adresboek zowel zakelijk als privé, nu kunnen ze ook met de vaste telefoon op kantoor vanuit dit adresboek bellen.

De UP0-bureautelefoon wordt via de Ncloudbox+ aangesloten op de cloud-gebaseerde NFON-PBX. De Ncloudbox+ sluit de smartphone en de vaste UP0-telefoon op elkaar aan via Bluetooth. Dit werkt onafhankelijk van het besturingssysteem van het mobiele apparaat dankzij de ingebouwde Bluetooth-technologie. Dit maakt het gebruik van adresboeken op smartphones, pc’s, notebooks, laptops en tablets eenvoudig. Het comfort van bestaande systeemtelefoons wordt gecombineerd met de functionaliteit van mobiele telefoons die mensen gewend zijn. Tegelijkertijd is dit een investeringsbescherming bij migratie naar VoIP. Daarnaast ziet de gebruiker de naam van de contactpersoon op het display van de systeemtelefoon – dit geldt ook voor inkomende gesprekken. Hierdoor krijgt de gebruiker het gevoel te bellen met een smartphone. Als een telefoonnummer met naam in zijn smartphone is opgeslagen, dan geeft de vaste telefoon deze naam weer op het display.

Jürgen Städing: “Op de planning van NFON AG voor dit jaar staat nog het toevoegen van de mogelijkheid om een telefoongesprek te voeren met de smartphone via de vaste telefoon en omgekeerd.” De geïntegreerde Bluetooth-interface werkt met de Bluetooth-standaard 2.0.

Ook het kwaliteitskeurmerk ‘Made in Germany' speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de Ncloudbox+ bij NFON AG. De Ncloudbox+ is voor honderd procent ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Martin Czermin, Chief Executive Officer van NFON AG: “Als wereldwijd marktleider in cloud-gebaseerde telefoniesystemen, nemen we onze verantwoordelijkheid als het gaat om de hoogste kwaliteitsnormen. Gezien onze focus op kwaliteit zagen wij het keurmerk ‘Made in Germany’ en het volledig produceren van de Ncloudbox+ in Duitsland als een plicht ten opzichte van onze klanten.”

NFON AG is onderhevig aan de strenge Duitse veiligheids- en privacystandaarden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland en het bedrijf levert alle diensten, inclusief de productontwikkeling, vanuit Duitsland. Daarnaast staan alle redundante, high-performance datacentra van NFON AG in Duitsland.

> NB: De producten die gelanceerd worden tijdens CeBIT 2015 zijn onderhevig aan aanpassingen die aansluiten op internationale eisen die gelden buiten Duitsland. Aanpassingen aan producten kunnen het gevolg zijn van wettelijke eisen, gebruiksgemak en lokale verschillen. 

Voor meer informatie en interviewaanvragen, neem contact op met de hieronder vermelde contactpersonen. Informatie over NFON AG is te vinden op www.nfon.com. Recente persberichten en afbeeldingen zijn te downloaden via newsroom.nfon.com.

Over NFON AG
Zakelijke communicatie verandert wereldwijd meer dan ooit tevoren. Een cloudoplossing voor telefonie is een toekomstvaste investering voor bedrijven. NFON AG biedt onbegrensde prestaties voor elk type organisatie, van twee tot 249.000 medewerkers. NFON AG is een cloudoplossing - Made in Germany - en staat voor databescherming, beschikbaarheid en door TÜV gecertificeerde spraakkwaliteit. Dankzij deze kenmerken en nog 150 intelligente functies, eenvoud, kostenbesparingen en basisbeveiligingsmogelijkheden loopt NFON AG wereldwijd voorop. NFON AG is in twaalf Europese landen vertegenwoordigd en wordt vanuit het hoofdkantoor in München geleid door CEO Martin Czermin en vier andere bestuurders.

Mediacontacten

Bureau
LVTPR
Michael Ros / Ruud Poels
Veilingweg 5
3981 PB Bunnik
Nederland
+31 30 65 65 070
nfon@lvtpr.nl

Headquarter
NFON AG
Thorsten Wehner
Vice President Public Relations
Leonrodstr. 68
80636 München
Deutschland
+49 89 45 300-110
thorsten.wehner@nfon.com

Tags