Datum: (1170 dagen oud)
Bedrijf:

Haselhoff lanceert platform voor interim ICT opdrachtenRecruitmentbureau ziet markt veranderen
ICT Recruitmentbureau Haselhoff lanceert deze maand een platform waarop het opdrachtgevers van interim ICT opdrachten en ICT’ers samenbrengt. Met het platform, Haselhoff ICT Flex, speelt het bedrijf in op de verdere flexibilisering van de inzet van ICT-personeel.

Vraag naar flexibiliteit
De Haselhoff Groep is sinds haar oprichting in 1986 uitgegroeid tot een belangrijke Nederlandse speler in de werving & selectie van ICT-personeel. Het bedrijf heeft meerdere grote ontwikkelingen in de ICT-sector meegemaakt en signaleert nu een aantal belangrijke trends die vragen om een nieuwe aanpak. Werknemers vestigen zich in toenemende mate als ZZP'er, terwijl babyboomers de arbeidsmarkt binnenkort massaal verlaten. Ook volgen technologische ontwikkelingen zich sneller op dan voorheen. Samengenomen met de veranderende wet- en regelgeving en de weer aantrekkende economie neemt de vraag naar tijdelijk ICT personeel de komende periode fors toe.

Haselhoff anticipeert op deze trends met een platform, Haselhoff  ICT Flex, waarop ondernemingen hun tijdelijke ICT-vacatures kunnen etaleren, waarna kandidaten direct kunnen reageren. Hierbij worden beide partijen begeleid door Haselhoff’s team van Recruitment Consultants die zelf in verschillende rollen in de ICT sector actief zijn geweest.

In een korte periode de juiste kennis en ervaring
Gerrit Jan Hondelink, Managing Director en Partner, over het initiatief: “door de snelle technologische veranderingen zoekt ICT-talent steeds vaker naar nieuwe uitdagingen. Anderzijds zien we steeds meer bedrijven die hun ICT projectmatig inrichten, waarbij ze in een korte periode de juiste kennis en ervaring nodig hebben. Deze ontwikkelingen brengen we met Haselhoff ICT Flex samen.”


NOOT VOOR DE REDACTIE

Over de Haselhoff Groep

Haselhoff Groep – ICT Werving&Selectie, ICT Flex en Personal Coaching

Haselhoff Groep bestaat sinds 1986 en richt zich specifiek op de ICT sector. Haselhoff is daarbij een door ICT leveranciers en ICT afdelingen van organisaties gewaardeerde partner in personeelsvoorziening in het ICT domein. Een uitgebreid relatienetwerk van gerenommeerde opdrachtgevers en een actueel en uitgebreid bestand van hoogwaardige kandidaten, die onze ambassadeurs zijn, vormen de kern van ons succes.
Met de specifieke kennis van de ICT sector in combinatie met wat daarbij van moderne professionals wordt gevraagd, biedt Haselhoff het portfolio aan diensten van ICT Werving&Selectie, ICT Flex en Personal Coaching. Haselhoff Groep heeft een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland.

Voor meer informatie

Haselhoff Groep
Gerrit Jan Hondelink
Managing Director 
Tel: 0346 586 000
Twitter: @gjhondelink
Mail: info@haselhoff.nl
Computerweg 3
3542 DP Utrecht 
www.HaselhoffICTFlex.nl