Datum: (1169 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

Ocedo Roadshow Vianen was een succes!Enschede 12 maart 2015 - Na events in Duitsland, Frankrijk, Griekenland en Zwitserland vond op 5 maart 2015 in Vianen de Ocedo Roadshow plaats. Het event, dat in samenwerking met Contec B.V. (Ocedo distributeur voor de Benelux) werd georganiseerd, werd bezocht door ruim 30 deelnemers. Het doel was het presenteren van het Ocedo-concept en de voordelen hiervan aan geïnteresseerde partners, system integrators en eindgebruikers.

Jan Hichert, CEO van Ocedo en voormalig oprichter van het netwerkbeveiligingsbedrijf Astaro, lichtte de totstandkoming van Ocedo toe. Dhr. Hichert beschreef dat innovatie op het gebied van “networking” al jaren achterloopt en traditionele configuratie onnodig gecompliceerd is geworden. Met Ocedo kan een bedrijfsnetwerk volledig virtueel voorgeconfigureerd worden. Zodra het ontwerp compleet is, kan de benodigde hardware hieraan gekoppeld worden. Hoe Ocedo omgaat met het netwerkmanagement werd gedemonstreerd door dhr. Gert Hansen, Chief Technology Office bij Ocedo.

Het product werd als zeer interessant en vernieuwend ervaren. Alle aanwezige partijen gingen naar huis met een Ocedo Gateway om de functionaliteiten direct zelf te kunnen testen.

Meer informatie over de producten van Ocedo en een impressie van de roadshow vindt u op onze website www.contec.nl