Scense 10 brengt meer inzicht en flexibiliteit

Appixoft bereikt vandaag een mijlpaal met de lancering van Scense 10.Barendrecht, 10 maart 2015

Appixoft, leverancier van IT-beheersoftware, lanceert vandaag versie 10 van zijn Workspace Management- en Application Lifecycle oplossing: Scense.
Deze nieuwe versie brengt o.a. features als: Software metering, reporting en grotere flexibiliteit bij het distribueren van software.

“De lancering van Scense 10 is voor ons een mijlpaal.”, zegt Richard Kuiper, managing director bij Appixoft. “Met de release van Scense 10 laat Appixoft zien dat de continuïteit in de ontwikkeling van het product Scense is gewaarborgd.”
Scense is al jaren proven technology voor bedrijven, educatieve instellingen, zorginstellingen en overheden. In Scense zijn de applicaties een onderdeel van de workspace waardoor beheerders alle aspecten van de workspace vanuit één geïntegreerde beheeromgeving kunnen ontwerpen en onderhouden, inclusief gebruikersgerichte applicatiedistributie.
Scense 10 bevat een aantal nieuwe features en verbeteringen die de beheerder nog beter helpen bij het aanbieden van een standaard werkplek die voor de eindgebruiker aanvoelt als maatwerk.
De nieuwe rapportage feature van Scense 10 geeft de beheerder nog meer inzicht in het gebruik van applicaties. Vragen als: “Welke applicaties worden eigenlijk helemaal niet gebruikt?” en “Hebben we voor deze applicatie wel genoeg licenties aangeschaft?”, zijn nu zeer eenvoudig te beantwoorden.
Naast alle nieuwe features en verbeteringen is er uiteraard ook aandacht besteed aan de ondersteuning van moderne platforms als Windows 2012 R2 en SQL Server 2014. Scense 10 draait ook als een zonnetje op de Windows 10 versies die in het Windows Insider programma beschikbaar zijn gesteld.

“2015 is voor Appixoft een veelbelovend jaar waarin veel staat te gebeuren.”, zegt Dennis van Eijk, managing director bij Appixoft. “Het is geweldig om te zien hoe onze distributeur en partners ons product dragen, in Nederland, maar ook in het buitenland. Eerder dit jaar mochten wij al een nieuwe klant in Amerika verwelkomen en ook de lopende trajecten zijn veelbelovend.” Dennis vervolgt: “2015 wordt ook het jaar waarin we met Scense technisch grote stappen gaan maken om klaar te zijn voor diverse mogelijke scenario’s in de toekomst.”

Kijk voor meer informatie eens op www.scense.com of neem contact op met ons of één van onze partners.

Voor Scense 10 zullen binnenkort ook certificeringstrajecten worden gestart. Meer informatie hierover zal op de website www.scense.com/certification worden gedeeld.
Over Appixoft
Appixoft levert de workspace management oplossing ‘Scense’ aan bedrijven, educatieve instellingen, zorginstellingen en overheidsinstellingen in binnen- en buitenland. Scense wordt ontwikkeld met een sterke focus op de eindgebruiker. Door de persoonlijke workspace en applicaties los te koppelen van het besturingssysteem, verandert Scense complexe gedistribueerde desktopomgevingen in één efficiënte, beheersbare en transparante infrastructuur. Alle IT beheer uitdagingen rondom virtuele of fysieke desktops/laptops, applicatie virtualisatie of de virtualisatie van gebruikersprofielen worden hiermee aangepakt. Scense geeft eindgebruikers hun vrijheid, maar de uiteindelijke controle blijft in de handen van de beheerder.

Voor meer informatie over Appixoft of Scense kunt u de websites bezoeken:
www.scense.com
www.appixoft.com

Appixoft Media Contact:
Dennis van Eijk