Vosko gecertificeerd partner in Cisco ACI

Gouda, 2 maart 2015 - Netwerkspecialist Vosko behaalt als één van de eerste Nederlandse partners de Cisco ACI specialisatie. Vosko heeft deze specialisatie behaald door te voldoen aan alle eisen die het Cisco Authorized Technology Provider Program voor ACI-projecten stelt. Met deze specialisatie onderstreept Vosko haar ambitie in het bouwen en onderhouden van datacenters voor haar relaties.

Cisco ACI is de datacenter oplossing waarmee organisaties hun applicaties sneller, veiliger en eenvoudiger kunnen uitrollen. Deze technologie maakt het mogelijk om netwerken in grote mate met software te configureren en biedt de mogelijkheid om configuratie- en monitoringsprocessen te automatiseren. Om een vertaalslag te maken van deze visie naar de realisatie van solide realistische oplossingen, positioneert Vosko haar Enterprise Cloud Infrastructure oplossing. Hiermee biedt Vosko een volledig geautomatiseerde datacenter oplossing voor enterprise organisaties, met de kwaliteit en service die men van Vosko gewend is.

Hoewel Vosko al eerder door onder andere de Cisco Advanced Data Center Architecture Specialization erkend werd als specialist van de Cisco datacenter oplossingen, onderstreept deze specialisatie haar ambitie in het bouwen en onderhouden van datacenters voor haar relaties. Door intensieve samenwerking met een aantal toonaangevende leveranciers en frequente deelname aan diverse internationale conferenties, wordt Vosko ook door de internationale gemeenschap gezien als een toonaangevende speler in het datacenter.

Authorized Technology Provider Program

Voor opkomende speerpunttechnologieën kent Cisco, als onderdeel van haar go-to-market-strategie, het Authorized Technology Provider Program. Dit ATP programma stelt specifieke eisen aan de kennis en expertise van een Cisco-partner en biedt klanten de garantie dat deze partner aan al deze eisen voor die speerpunttechnologie voldoet. Vosko is gecertificeerd voor Cisco ACI volgens dit ATP programma.

Fred Gerritse, Director Partner Organization & Commercial Segment van Cisco Nederland: “Vosko geeft blijk van een ambitieuze visie op datacenters. Voortbouwend op haar kennis en ervaring op het gebied van datacenter-architecturen  komt daar nu ook gedegen kennis bij van onze Application Centric Infrastructure. Dankzij de inspanningen van partners zoals Vosko kunnen onze klanten er van op aan dat zij de beschikking krijgen over datacenter-oplossingen waar zij op kunnen vertrouwen en die zij dankzij ACI zeer snel en flexibel kunnen afstemmen op de eisen die hun applicaties stellen.”

Over Vosko

Vosko is dé netwerkspecialist van Nederland en ontwerpt, realiseert en beheert al ruim 30 jaar communicatienetwerken voor de grotere bedrijven en organisaties in Nederland. Een stabiele, snelle maar vooral ook veilige netwerkinfrastructuur is hét fundament van iedere organisatie. Voor onze netwerk- en communicatieoplossingen maken wij daarom uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten van toonaangevende producenten. Met deze partners gaan wij langdurige relaties aan. De kwaliteit en continuïteit van onze oplossingen en de service op deze oplossingen staan immers voorop.