Datum: (1214 dagen oud)
Bedrijf:

CeBIT 2015: Rittal keert terug

Toonaangevende IT-beurs CeBIT presenteert zich als sterk platform voorZevenaar, 29 januari 2015

Dit jaar is Rittal weer aanwezig op de CeBIT in Hannover. Op ’s wereld belangrijkste beurs voor de IT-branche en digitalisering toont de onderneming innovatieve systemen voor modulaire, energie-efficiënte en veilige datacenters. Flexibele IT-infrastructuren zijn vooral nodig voor het ontwikkelen van sterk geautomatiseerde productieprocessen in Industrie 4.0-omgevingen.

In 2015 is Rittal voor de 25e keer aanwezig op de internationale toonaangevende IT-beurs CeBIT. Van 16 – 20 maart 2015 presenteert de onderneming zich in Hal 12, waar een vijfdaagse DatacenterDynamics-conferentie wordt gehouden. Na een onderbreking in het vorige jaar werd Rittal overtuigd door de duidelijke presentatie van de beurs als internationaal business-platform. 

De voortschrijdende digitalisering leidt in alle branches tot veranderingen in het bedrijfsleven. De CeBIT speelt in op deze ontwikkeling en presenteert de beurs dit jaar onder het motto “d!conomy”. Met het partnerland China is bovendien een voor de IT-industrie zeer belangrijke economische regio met meer dan 600 ondernemingen op de beurs vertegenwoordigd. De door DatacenterDynamics georganiseerde thematische conferentie en speciale tentoonstelling met betrekking tot datacenters in Hal 12 maakt de beurs dit jaar extra aantrekkelijk. Rittal zal hier actief vertegenwoordigd zijn. Voor alle deskundigen belooft het een spannende omgeving met vooruitstrevende lezingen te worden.

“Wij verheugen ons erop het internationale gespecialiseerde publiek op de CeBIT onze toonaangevende producten en systemen voor de opbouw en exploitatie van datacenters te laten zien. Wij presenteren onze klanten, partners en bezoekers een indrukwekkend en innovatief assortiment in een volledig nieuwe omgeving. Met zijn duidelijke focus op zakelijke klanten is de CeBIT voor ons een zeer efficiënt overlegplatform,” aldus Dirk Miller, hoofd afdeling Marketing bij Rittal.
 
Rittal positioneert zich op de CeBIT 2015 als vakkundige en betrouwbare partner voor componenten, systemen en oplossingen voor de opbouw en exploitatie van serverruimten en datacenters. De infrastructuursystemen omvatten producten als IT-racks, systemen voor klimatisering en stroomverdeling tot aan een compleet datacenter in een container. Het thema Industrie 4.0 speelt bij het getoonde assortiment een belangrijke rol, omdat een efficiënte IT-infrastructuur de basis vormt voor de productiesystemen van de toekomst.

Rittal
Rittal GmbH & Co. KG uit Herborn in Hessen is wereldwijd een toonaangevende systeemaanbieder voor behuizings- en kasttechniek, stroomverdelingssystemen, systeemklimatisering, IT-Infrastructuur en software & service. Systemen van Rittal worden toegepast in alle takken van de industrie, in de machine- en installatiebouw en in de ICT-branche.

Het brede productenprogramma omvat bovendien complete systemen voor modulaire en energiezuinige computercentra, van innovatief veiligheidsconcept (voorheen Litcos) tot aan de fysieke data- en systeembeveiliging van de IT-infrastructuur (voorheen Lampertz). De toonaangevende softwareleverancier EPLAN en de softwareproducent Mind8 zijn dochtermaatschappijen van Rittal en vullen de systemen van Rittal aan tot engineeringsoplossingen die zich uitstrekken over meerdere disciplines.

Het in 1961 opgerichte Rittal is met 11 productielocaties, 64 dochtermaatschappijen en 40 vertegenwoordigingen over de hele wereld aanwezig.  Met in totaal 10.000 medewerkers is Rittal de grootste onderneming van de Friedhelm Loh Group, Haiger, Hessen. De complete bedrijfsgroep heeft meer dan 11.500 medewerkers.  Meer informatie vindt u op www.rittal.de en www.friedhelm-loh-group.com.

Beeldmateriaal:
Afdruk toegestaan. Vermeld s.v.p. als bron Rittal GmbH & Co. KG. Wij ontvangen graag een bewijsnummer.


Voor nadere informatie:

Rittal B.V., Postbus 246, 6900 AE  Zevenaar, Tel. (0316) 59 16 60, Fax (0316) 52 51 45
E-mail: sales@rittal.nl, sites: www.rittal.nl en www.rittal4it.nl


Rittal positioneert zich op de CeBIT 2015 als vakkundige en betrouwbare partner voor componenten, systemen en oplossingen voor de opbouw en exploitatie van datacenters.


Dirk Miller is hoofd van de afdeling Marketing bij Rittal.