Flexibel samenwerken in Felton Cloud

Onze klanten stelden Felton de vraag hoe ze op veilige en beheersbare manier in de projecten met deelnemers uit verschillende organisaties en in wisselende samenstelling, data en bestanden kunnen delen voor zowel intern als extern gebruik. Met de Felton Cloud oplossing beschikt u en de door u aangewezen partners altijd en overal over al uw gegevens, beschermd onder de Nederlandse privacy-wetgeving. Gegevens opslaan in de cloud betekent niet alleen dat u er vanaf elk toestel overal in Nederland bij kunt, maar ook dat u altijd over de recentste versie van uw documenten beschikt, hoe vaak u ook wisselt van hardware en wisselt in samenwerkingsverbanden. Om deze diensten te realiseren maakt Felton gebruik van customised Owncloud software en haar eigen beproefde IAAS oplossing. Hierdoor zijn onze klanten er altijd van gegarandeerd dat alle data in ons Nederlandse Datacentrum staat.

Felton Cloud biedt niet alleen de basisfunctionaliteit zoals het synchroniseren en delen van gegevens, maar ook zoekmogelijkheden (zowel op bestandsnaam als op inhoud), herstel van per ongeluk verwijderde bestanden en opslag van verschillende versies van een bestand. Felton Cloud biedt mogelijkheden om adreslijsten, agenda's en takenlijsten bij te houden en kan samenwerken met allerlei externe servers (DropBox, Swift, FTP, GoogleDocs, S3 en WebDAV). Desgewenst kan uw ICT-afdeling de functionaliteit uitbreiden met behulp van de openbare ownCloud-API's.  

Gebruikersbeheer is uitvoerig en kan volledig door de Business zelf worden ingeregeld. Het aanmaken van decentrale rollen en gebruikersbeheer kan op twee manieren in Felton Cloud. Via het ingebouwde Usermanagement of via LDAP(Active directory), Felton Cloud wordt per (klant) omgeving gekoppeld aan een eigen LDAP OUop deze wijze kunnen via Active Directory Users aangemaakt worden en toegang worden gegeven op groepen. Klanten kunnen op dit niveau geen Useraccounts aanmaken. Via het ingebouwde Usermanagement systeem van Felton Cloud kunnen gebruikers die Groupadmin zijn wel gebruikers aanmaken. Elke klant heeft haar eigen, gescheiden, Felton Cloud omgeving. Uw data wordt op geen enkele wijze gecombineerd opgeslagen of gemengd met de data van andere klanten. Uw data is alleen zichtbaar voor u en de door u toegelaten en beheerde gebruikers. Op de Felton Cloud oplossing is het Nederlandse recht van toepassing. Dat betekent dat wij ons houden aan strenge eisen ter bescherming van uw privacy en data. Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van technische beveiliging van uw gegevens op de voet. De software op onze servers voldoet altijd aan de modernste criteria op het gebied van gegevensbeveiliging.

Over Felton:
Sinds 2003 is Felton zeer succesvol met ICT Services en heeft een stabiele klantenkring opgebouwd. Felton bestaat uit hooggekwalificeerde en vooral enthousiaste professionals die met hun ervaring en kunde altijd klaarstaan voor de klant. Er heerst bij ons een informele no-nonsense cultuur, waarbij klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Wij werken dan ook altijd met een vast team per klant. Onze dienstverlening is altijd technologisch up-to-date en kenmerkt zich door een uiterst korte reactietijd die op kwalitatieve wijze wordt uitgevoerd.

Felton staat voor: Persoonlijke aandacht, via directe lijnen bereikt u de juiste contactpersoon. Wij vinden het belangrijk dat u snel en met persoonlijke aandacht wordt geholpen. Vanuit het Mediapark in het centraal gelegen Hilversum bedienen wij onze klanten verspreid over heel Nederland. 
 
En Felton staat voor: Doen waar je goed in bent en het nakomen van afspraken. Felton beschikt over actuele kennis van relevante systemen, infrastructuren en applicaties. Complexe vraagstukken pakken wij snel, flexibel en pragmatisch aan.

Wie is de echte Feltonner? Onze mensen blijven zich altijd ontwikkelen, ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Het is een belangrijke vereiste, maar de echte “Feltonner” ontwikkelt zich met plezier. Wij zien ICT als serious business, daarom werken wij met de door ons ontwikkelde ‘kenniskringen’ om de ontwikkelingen in technologie en markt op gedegen wijze te kunnen ondersteunen en zelfs sturing aan kunnen geven.

Specialismen
Het beheer van Public-, Hybrid- en Private Clouds, ICT-beheer, Outtasking volledige IT infrastructuur, ICT-Projecten, Outsourcing, Cloud diensten, Detachering, Servicedesk, Online Backup, Migratie, Managed Services, Werkplek Beheer, Systeem Beheer, Netwerk Beheer, Storage, Virtualisatie, Consultancy, Architectuur

Voor meer informatie: http://www.felton.nl. Volg ons op ook twitter: @FeltonICT en op Facebook: Felton ICT Services