Curvature neemt CSU Industries over

Nieuwe aanwinst versterkt het aanbod van Curvature in onafhankelijke onderhoudsdiensten en support

Lijnden, 10 november 2014 – Curvature, een innovatieve dienstverlener voor IT-infrastructuren en services, maakt vandaag bekend dat het CSU Industries heeft overgenomen. CSU Industries is internationaal leverancier van onafhankelijke (third party) onderhouds- en servicediensten. Door deze overname is Curvature in staat meer organisaties wereldwijd inkoopkeuzes te bieden in IT-services, IT-support en apparatuur voor bedrijfskritische, multi-vendor netwerk- en datacenteromgevingen.

Volgens Glenn Fassett, International General Manager EMEA van Curvature, kan het bedrijf door de overname van CSU Industries nog beter dan voorheen klanten van dienst zijn met flexibele, kostenefficiënte end-to-end service- en supportoplossingen. “CSU Industries staat al 34 jaar aan de top op het gebied van service en support. Dat trackrecord is voor ons van onschatbare waarde om de reikwijdte en impact van onze onafhankelijke onderhoudsdiensten verder uit te breiden van datacenter naar netwerk en cloud”, zegt Fassett. “Zo kunnen ook onze klanten in Nederland gebruikmaken van onze uitgebreidere en verbeterde dienstverlening. Samen met CSU krijgen onze klanten de best beschikbare ondersteuning voor hun netwerk, servers en opslagomgevingen.”

Curvature profiteert van de bewezen servicemethodes en supportmogelijkheden van CSU Industries om het merk- en leverancieronafhankelijke onderhoudsaanbod te versterken; het aanbod omvat onder meer hybride-netwerkservices, datacenteruitbreiding, end-of-life migratie en apparatuur-upgrades. CSU Industries is opgericht in 1980 en is een betrouwbare partner in succesvolle hands-on support en geavanceerde technische ondersteuning.

“We zijn ontzettend blij dat we ons bij Curvature kunnen voegen”, zegt Avram Weissman, CEO van CSU Industries. “Gezamenlijk kunnen we eindgebruikers wereldwijd meer waardevolle opties bieden in de ondersteuning van hun bedrijfskritische netwerk- en datacenterbehoeften. Curvature is al jaren een strategische partner van ons. We werken graag met het team samen om de activiteiten op het gebied van netwerksupport van ons beiden te verbeteren. We hebben ook altijd vertrouwd op Curvature bij de inkoop van onze netwerkapparatuur. We zijn zeer enthousiast over deze nieuwe stap in de relatie met een partner die onze filosofie over ‘de klant voorop’ deelt.”

De activiteiten en medewerkers van CSU Industries worden opgenomen in de wereldwijde activiteiten van Curvature. De vestigingen van CSU in Inwood, New York blijven bestaan. De financiële bijzonderheden van de overname worden niet bekendgemaakt.

Over CSU Industries
CSU Industries werd in 1980 opgericht. Het bedrijf levert hoogwaardige IT-apparatuur en –oplossingen, ondersteuning in hardware en software en andere professionele supportdiensten. De geavanceerde logistieke processen van CSU, de op maat ontwikkelde softwareoplossingen en de zeer klantgerichte IT-supportprogramma’s, zijn mede de reden dat CSU Industries de beste cijfers scoort als het gaat om het voldoen aan SLA’s. CSU staat bekend om zijn helpdesk van wereldklasse – waar 24/7 echte CSU-professionals ondersteuning bieden. De onovertroffen supportprogramma’s van CSU bieden onder meer contractmanagement, vervangingen bij (natuur)rampen, en administratiediensten op afstand en op locatie. Kijk voor meer informatie op: www.csuindustries.com

Over Curvature
Curvature verandert de manier waarop ondernemingen hun apparatuur en onderhoudsdiensten voor hun netwerken en datacenters bij verschillende leveranciers inkopen, onderhouden en upgraden. Het voormalige Network Hardware Resale (NHR), groeide sinds de oprichting in 1986 uit tot een betrouwbare, strategische partner voor meer dan 10.000 organisaties wereldwijd. Tot de klantenkring van Curvature behoren onder meer de grootste telecommunicatiebedrijven, financiële dienstverleners en de top 1.000 ondernemingen. Het hoofdkantoor van Curvature bevindt zich in het Californische Santa Barbara. De onderneming heeft zich gespecialiseerd in het op een vooruitstrevende manier vervangen van hardware en het management van productlevenscycli voor netwerk- en datacenterapparatuur en zorgt voor wereldwijde 24 x 7 technische ondersteuning vanuit de hoofdvestigingen in Amerika, Europa en Azië. Voor meer informatie bezoek: www.curvature.com

###

Voor meer persinformatie en beeldmateriaal

Yellow Communications, Majoy Juriaans, telefoon 023 555 34 24, Majoy@yellow-communications.com of curvature@yellow-communications.com