inQdo is eerste Nederlandse AWS Channel Reseller Partner

inQdo B.V. heeft als eerste in Nederland de status van Amazon Webservices (AWS) Channel Reseller Partner bereikt. Managing partner Bart Boonen: “We zijn ontzettend trots dat we benoemd zijn tot partner. Nu zijn we nog beter in staat om state-of-the-art AWS oplossingen voor een competitieve prijs aan te bieden.”

Groot voordeel van de status van partnerschap is dat er geen bijkomende kosten zijn voor de ondersteuning van klanten die gebruik maken van de cloudoplossingen van Amazon. Boonen: “We kunnen nu klanten directe hulp bieden bij de AWS infrastructuur en de overgang naar de cloud voor hen nog soepeler maken. Het bereiken van AWS Channel Reseller-status is een nieuwe stap voorwaarts voor inQdo en onze samenwerking met AWS. We hebben een uitstekende werkrelatie met AWS en de benoeming tot partner maakt onze samenwerking alleen maar hechter.”

Cloudoplossing Amazon
Steeds meer bedrijven werken ‘in the cloud’. “Met cloudoplossingen heb je geen investerings- en onderhoudskosten voor hardware. Bovendien biedt Amazon een kant en klare cloudoplossing, je hoeft het wiel dus niet zelf uit te vinden. Binnen die oplossing installeer je je eigen software en meer of minder capaciteit regel je bij wijze van spreken met een druk op de knop.
Amazon zorgt ervoor dat de infrastructuur op orde is en blijft. inQdo houdt de systemen up-to-date.”

Veel ervaring
inQdo helpt klanten om applicaties te ontwerpen, migreren, bouwen en deployen op het AWS platform. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in solution architectuur ondersteuning, alliance support en technische trainingen. De medewerkers hebben diverse technische en business certificeringen gehaald zodat het bedrijf de status van Channel Reseller Partner kon behalen. “We hebben al veel praktijkervaring met de inzet van AWS bij onze klanten. Dit partnership biedt onze klanten een unieke ervaring van de diensten van Amazon aangevuld met de service van inQdo.”

Naadloze overgang
AWS bouwde zijn wereldwijde APN programma om klanten te koppelen aan bedrijven die een bewezen staat van dienst hebben met het AWS cloud computing platform. inQdo is nu volwaardig APN consulting partner en ziet nog veel mogelijkheden voor de toekomst. Boonen: "Ons uiteindelijke doel is om onze klanten een naadloze overgang naar de hybride cloud te bieden. inQdo zorgt voor een superieure ondersteuning aan onze klanten, zodat zij zich kunnen richten op wat voor hen het belangrijkst is: de eigen business.”
 
Meer informatie?
Bel of mail Bart Boonen: 085 20 11 161 - bart.boonen@inqdo.com.