Datum: (1302 dagen oud)
Bedrijf:

ARROW ECS FACILITEERT EERSTE ‘SHARING HUB’Houten 30 Oktober 2014:  

Op donderdag 13 november aanstaande organiseert Value Added Distributeur Arrow ECS Nederland het eerste ‘Sharing Hub’ event voor al zijn leveranciers en afnemers.

‘Sharing Hub’ is een opzichzelfstaand terugkerend evenement dat dit keer ook de aftrap vormt voor de klantendag die Arrow ECS organiseert in het kader van de overname van de distributeur Computerlinks en de opening van hun nieuwe vestiging in Houten.

Het producten-en dienstenportfolio van Arrow ECS Nederland is uitgegroeid tot meer dan 30 leveranciers. ‘Sharing Hub’ is het eerste evenement in de nieuwe combinatie waar ook aansluiting kan worden gezocht met de partners van het overgenomen Computerlinks.

De leveranciers krijgen de gelegenheid om zich tijdens het event via een pitch gericht te presenteren aan resellers, hostingbedrijven, ISV’s, MSP’s en systeemintegratoren tijdens ontbijt/ochtend- of lunch/middagsessies.

Met ‘Sharing Hub’ geeft Arrow ECS richting aan de wens vanuit leveranciers en resellers om van hun distributeur intensieve ondersteuning te ontvangen bij het doorgronden van de markt, het opzetten van (nieuwe) product-markt combinaties, het uitwisselen van kennis en het creëren van new business. Deze nieuwe rol draagt bij aan de ambitie van Arrow om als Value Added Distributeur een spilpositie te gaan innemen in de hybride en datacentermarkt van de toekomst.

Over Arrow
Arrow ECS is een wereldwijde Value Added Distributeur voor het professionele IT reseller-kanaal. Arrow ECS heeft zich gespecialiseerd in de levering van enterprise en mid-range IT oplossingen en diensten aan value added resellers, MSP’s, ISV’s en systeemintegratoren. Arrow ECS hanteert hierbij een unieke en innovatieve channel management strategie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Mark Louis Heijman
Director Sales and Marketing
T  +31 (0)88 – 024 29 00