iTOS³ is de distributiepartner van CC4Lync voor de regio België en Luxemburg

iTOS³ is de officiële distributeur van CC4Lync in België en Luxemburg. CC4Lync is een innovatieve oplossing voor klantcontact in Microsoft Lync. De Nederlandse onderneming Communicare introduceerde CC4Lync eerder dit jaar. Onlangs zijn de contracten getekend en de eerste resultaten worden nu al zichtbaar in de markt. iTOS³ zal haar partners ondersteunen in de verkoop, de service dienstverlening aan deze klanten wordt door de partners verzorgd.  

Dé contact center oplossing voor Microsoft Lync
CC4Lync is software voor intuïtief klantcontact en volledig ontwikkeld voor en geïntegreerd met Microsoft Lync®. Eenvoudig in implementatie, gebruik en rijk aan voice functionaliteiten, niet alleen voor klantcontact afdelingen maar ook voor receptionistes en telefonistes. CC4Lync biedt professionele realtime en historische rapportages. De client, supervisor, operator en beheer interfaces zijn ontworpen vanuit het oogpunt van de gebruiker. Door de gekozen ontwikkelmethode is deze innovatieve oplossing betrouwbaar en schaalbaar.

Klantgerichtheid in zakelijke communicatie is daarom belangrijker dan ooit. Een organisatie van nu moet daar op inspelen. Het nieuwe werken in combinatie met de inzet van Microsoft Lync®, is al aardig ingeburgerd, maar richt zich nog vooral op interne werk- en communicatieprocessen. CC4Lync gaat  verder en voegt waarde toe aan de Microsoft Lync® omgeving. Het is een volwaardige contact center oplossing, waarmee de totale klantbeleving naar een hoger niveau getild wordt. Intuïtief kunnen communiceren en werken staat bij de ontwikkeling van de software voorop.

Constructieve samenwerking
Kennis van Microsoft en call centers is bij iTOS³ volop aanwezig. Ook zij zien de vraag naar extra functionaliteiten bovenop Microsoft Lync® toenemen. Philippe Seghers (Directeur iTOS³): “Communicare geeft hier met haar product CC4L de juiste invulling aan.” Rob de Boer (International Partner Director van Communicare) vult hem aan: “Daarnaast is er in deze regio, net als in Nederland, een grote verschuiving aan het plaatsvinden van traditionele PBX-en naar Microsoft Lync”.

 “Samen met iTOS³ kijken wij er naar uit nieuwe partners, zoals system integrators en resellers, in deze regio te gaan bedienen”, zo geeft De Boer aan. “Het eerste half jaar gaan we samen ervaring opbouwen in deze regio om vervolgens voor 2015 gezamenlijke doelstellingen te bepalen.” De verwachtingen voor de komende tijd zijn dan ook hooggespannen. Seghers: “We hebben gezamenlijk veel kennis in deze branche en een zeer goed netwerk in deze regio. Voor het einde van dit jaar zullen wij, samen met onze partners en Communicare, de eerste projecten hebben opgeleverd.”

Over iTOS³
iTOS³ Belgium & Luxembourg is een integrator gespecialiseerd in het verdelen,  implementeren en integreren van innovatieve, cloud gebaseerde Interaction Solutions die leiden tot een gevoelige verbetering van Sales, Service en Satisfaction om zo te resulteren in een verhoogde klant-retentie en een betere klant-ervaring. Dit doen we door een bilaterale en contextuele integratie van alle mogelijke interacties met het Contact Center en/of de reeds aanwezige datasystemen (ERP, CRM,…) en bieden wij uw medewerkers op deze manier een 360°-zicht op alles wat er gebeurt met de klant, over alle kanalen en activiteiten heen. www.itos3.com

Over Communicare
Communicare is een internationaal producent en leverancier van klantcontact software, met meer dan 20 jaar ervaring. Wij ontwikkelen onze software vanuit de beleving van uw organisatie en klanten. Onze oplossingen zijn zowel on premise als in de cloud beschikbaar. Wij hebben de overtuiging dat technologie altijd ondersteunend is aan de bedrijfs- en communicatieprocessen. Ons gepassioneerde team staat voor u klaar om u te adviseren, te begeleiden en bij te dragen aan uw succes! www.cc4lync.com 

Foto

Van links naar rechts: Marcel Reuvers (Directeur Communicare), Philippe Seghers (Directeur iTOS³) en Rob de Boer (International Partner Director Communicare)

Logo’s
 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Communicare: Eveline Korte, Tel: +31 85-7733503, E-mail: ekorte@commcare.nl