Felton ICT Services nieuwe huisstijl en logo

Fundament van de Cloud
Felton ICT Services begeeft zich al jaren in de praktische toepassing van Public- Hybrid, Private Cloud en Netwerk- en Security beheer diensten. Om haar leidende rol en zijn stevige fundament als Cloud Provider te benadrukken, heeft Felton haar visuele uitingen aangepast om recht te doen aan haar huidige en toekomstige werkwijze.

ICT Services toont het fundament en expertise van Felton; de ICT Outsourcing en het volledige beheer van complexe infrastructuren. Felton is middenin de Cloud geplaatst hetgeen symboliseert haar oplossingen voor zowel de Public-, Hybrid- als wel de Private Cloud. “Felton ontwikkeld zelf slimme oplossingen in de Cloud die op een zeer praktische wijze recht doen aan de ontwikkelingen die bij onze klanten spelen. Daardoor kan Felton heel alert inspelen op vragen van de klant en zelfs de vraag van de klant voor zijn, door praktische en veilige oplossingen aan te bieden. Gebruiksvriendelijkheid, beheersbaarheid en security spelen hier altijd een primaire rol. Dat is waar Felton in excelleert en dat komt terug heel mooi tot uitdrukking in ons nieuwe logo, “ aldus Stan Bridie, CEO Felton ICT Services.

Over Felton:
Sinds 2003 is Felton zeer succesvol met ICT Services en heeft een stabiele klantenkring opgebouwd. Felton bestaat uit hooggekwalificeerde en vooral enthousiaste professionals die met hun ervaring en kunde altijd klaarstaan voor de klant. Er heerst bij ons een informele no-nonsense cultuur, waarbij klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Wij werken dan ook altijd met een vast team per klant. Onze dienstverlening is altijd technologisch up-to-date en kenmerkt zich door een uiterst korte reactietijd die op kwalitatieve wijze wordt uitgevoerd.
 
Felton staat voor: Persoonlijke aandacht, via directe lijnen bereikt u de juiste contactpersoon. Wij vinden het belangrijk dat u snel en met persoonlijke aandacht wordt geholpen. Vanuit het Mediapark in het centraal gelegen Hilversum bedienen wij onze klanten verspreid over heel Nederland. 
 
En Felton staat voor: Doen waar je goed in bent en het nakomen van afspraken. Felton beschikt over actuele kennis van relevante systemen, infrastructuren en applicaties. Complexe vraagstukken pakken wij snel, flexibel en pragmatisch aan.

Wie is de echte Feltonner? Onze mensen blijven zich altijd ontwikkelen, ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Het is een belangrijke vereiste, maar de echte “Feltonner” ontwikkelt zich met plezier. Wij zien ICT als serious business, daarom werken wij met de door ons ontwikkelde ‘kenniskringen’ om de ontwikkelingen in technologie en markt op gedegen wijze te kunnen ondersteunen en zelfs sturing aan kunnen geven.

Specialismen
Het beheer van Public-, Hybrid- en Private Clouds, ICT-beheer, Outtasking volledige IT infrastructuur, ICT-Projecten, Outsourcing, Cloud diensten, Detachering, Servicedesk, Online Backup, Migratie, Managed Services, Werkplek Beheer, Systeem Beheer, Netwerk Beheer, Storage, Virtualisatie, Consultancy, Architectuur.