Tivoli Audio's Music System Three+: draagbaar geluid als nooit tevorenUtrecht, 30 september 2014 - Tivoli Audio introduceert het Music System Three+ (zie link voor video): het draagbare stereo muzieksysteem waarmee gebruikers op hun wenken bediend worden. Het Music System Three+ streamt ieders favoriete muziek draadloos via Bluetooth, is voorzien van de beste digitale DAB+ en FM-tuner en heeft een ingebouwde batterij die goed is voor wel 20 uur luisterplezier. Download de Tivoli Remote app of gebruik de meegeleverde afstandsbediening voor het selecteren van zender of muziekbron. Tel daar de lichtgewicht behuizing met geïntegreerd handvat bij op en het resultaat is een draagbaar muzieksysteem als nooit tevoren.

Van zonsopgang tot zonsondergang
Door het  intensieve gebruik van smartphones en tablets hebben we tegenwoordig ook altijd onze favoriete muziek bij ons. Maar wat te doen als we onze mooiste muziek willen delen met vrienden en vriendinnen tijdens een feestje in de tuin of een picknick in het park? En dan ook nog eens in degelijk geluidskwaliteit? Daar heeft Tivoli Audio nou precies  het Music System Three+ voor ontworpen. Het MSY3+ is een van de weinige draagbare stereosystemen met Bluetooth, digitale radio, informatiedisplay en oplaadbare batterij, die er op zijn beurt voor zorgt dat gebruikers tot wel 20 uur naar muziek en radio kunnen luisteren.

Draadloos streamen, digitaal tunen
Eigenaars van een Music System Three+ hebben de keuze om hun eigen draagbare muziekcollectie  van smartphone, tablet of ander Bluetooth-apparaat, draadloos af te spelen. En mochten ze hun eigen muziek even zat zijn, dan streamen ze net zo makkelijk de laatste tracks vanuit populaire muziekdiensten als Spotify en Deezer. Ook kunnen gebruikers in een handomdraai luisteren naar hun favoriete DAB+ en FM-stations dankzij Tivoli Audio’s bekende radiotuner. Met al deze mogelijkheden is het muzieksysteem helemaal klaar voor de toekomst van radio en muziek.

Overal mee naartoe
Draagbaar is ook echt draagbaar bij Tivoli Audio. Het design is volledig toegespitst op draagbaarheid en voorzien van een geïntegreerde handvat en een ingebouwde oplaadbare batterij die goed is voor wel 20 uur luistergenot. Met daarbij een compacte behuizing van slechts 11 x 29 x 11 cm (h x b x d) en een totaalgewicht van 1,8 kilogram gaat Tivoli Audio’s nieuwe muzieksysteem echt overal mee naartoe.

In een handomdraai
Het geïntegreerde handvat vergroot  niet alleen het draaggemak van het muzieksysteem maar dient bovendien als opslagcompartiment voor de bijgeleverde afstandsbediening. Omdat Tivoli Audio gebruikersgemak hoog in het vaandel heeft staan, is deze echter niet nodig om de radio te bedienen. Via het eenvoudige bedieningspaneel aan de voorkant en de multifunctionele draaiknop bovenop de radio, hebben gebruikers direct toegang tot de belangrijkste functies van het Music System Three+. Met de afstandsbediening of Tivoli Audio’s Remote app kan men vervolgens dieper in alle functies van het systeem duiken.

Altijd het juiste geluid
Welke geluidsbron er ook geselecteerd wordt, radio of Bluetooth, het Music System Three+ zorgt voor een complete stereo geluidsweergave. Door de instelbare bas, treble en balans via het equalizer-menu kan het geluid worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren en variërende afspeelomgevingen. Een handige feature voor gebruikers die muziek willen streamen via apps als Spotify en Deezer, waarbij een geïntegreerde equalizer voor het optimaliseren van het geluid vaak ontbreekt.

Don’t worry be appy
Tivoli Audio’s Remote app is gratis te downloaden via de iTunes en Google Play stores. Gebruikers van de app kunnen via hun smartphone of tablet het volume regelen, een bron selecteren en nummers kiezen. Ook maakt de app tweerichtingsverkeer mogelijk, waardoor onder andere informatie als afbeeldingen en teksten van DAB+-radiostations op smartphone of tablet ontvangen kunnen worden. Daarnaast geeft het display van de radio informatie over nummer en artiest weer.

Verkrijgbaarheid en adviesprijzen
Het Music System Three+ is per 30 September 2014 verkrijgbaar in de kleuren Black en White voor een introductieprijs in Nederland van 299 euro via de betere audiospeciaalzaak of online via www.tivoliaudio.nl. 

###

Kleurrijk assortiment
Bekijk het complete assortiment op www.tivoliaudio.nl en laat ons weten welk product je wel eens zou willen ontvangen, bijvoorbeeld voor een review, fotoshoot of andersoortige productie. Ben je op zoek naar inspiratie? Breng dan ook zeker een bezoekje aan Tivoli Audio’s Facebook, Pinterest en Instagram pagina, of zoek op Instagram met #tivoliaudio.

Meer informatie
Voor beeldmateriaal en brochures kan je terecht in het Media Center van Tivoli Audio, waar je zonder in te loggen gemakkelijk bestanden kunt downloaden: http://tivoliaudio.com/mediacenter/. Wil je een reviewexemplaar aanvragen of informeren naar de mogelijkheden voor een interview, neem dan contact op met:

Pride PR
Laura de Vries & Marloes de Ruiter
T: +31 (0) 71 568 00 28
E: tivoliaudio@pridepr.nl

Over Tivoli Audio
Tivoli Audio, The Original Radio Company, is producent van gebruiksvriendelijke audioproducten met een prachtig design. Tivoli Audio’s brede assortiment is bekend geworden na de introductie van hun tafelradio Model One - begin 2000 - en is uitgebreid met audiosystemen variërend van DAB+ en bluetooth radio’s tot complete muzieksystemen. Meer informatie over de producten van Tivoli Audio is te vinden op: www.tivoliaudio.nl. Volg Tivoli Audio ook op Facebook, Twitter en Instagram.