mITE Academy officiële Acronis Certified Trainings partner

IJsselstein, 30 september 2014

De Academy for Enterprise Mobility, het initiatief voor certificering

De Academy for Enterprise Mobility van mITE en Acronis hebben de samenwerking verder bekrachtigd. De Academy biedt vanaf heden de officiële trainingen aan voor Acronis Access. Voor zowel mITE Systems als Acronis een logische stap in de route naar uitbreiding en continue verbetering van dienstverlening naar klanten.

Uniek aan de samenwerking is dat mITE via de Academy als enige in Nederland niet alleen eindklanten, maar ook Acronis Access resellers en consultants mag opleiden en certificeren. Daarmee breidt de Academy haar positie als kennisleider op het gebied van Enterprise Mobility verder uit.

mITE Systems,  specialist op het gebied van Enterprise Mobility oplossingen, biedt advies, consultancy, implementatie en operationeel management aan organisaties die veilig en beheerd willen werken met mobiele devices en -applicaties. Door Enterprise Mobility te benaderen als een integraal aspect, waarbij zowel IT als Telecom, maar ook de organisatie en processen worden geraakt, levert mITE Systems de kennis en kunde om Enterprise Mobility projecten tot een succes te maken.

Vanuit die integrale gedachte voert mITE Systems al enkele jaren – met succes - Acronis Access. Acronis Access biedt de werknemers van een organisatie om elk apparaat - desktop, laptop, tablet of smartphone – te gebruiken om beveiligde toegang te krijgen tot inhoud en deze te synchroniseren en delen, terwijl IT de controle over beveiliging en compliance behoudt. Met Acronis Access kan IT het vereiste beveiligingsniveau controleren en de productiviteit van eindgebruikers verbeteren, altijd en overal, op elk apparaat.

Meer informatie over Acronis Access is te lezen op www.acronis.com.

Een logisch onderdeel van Enterprise Mobility projecten is opleiding van de betrokken specialisten in organisaties om hen in staat te stellen de benodigde MDM, MAM, en MFM te managen.  Deze, in Nederland, unieke trainingen worden aangeboden door de Academy for Enterprise Mobility.  Meer informatie over de opleidingsmogelijkheden is te lezen op www.academy-em.nl.Over Academy for Enterprise Mobility

De Academy for Enterprise Mobility, onderdeel van mITE Systems, levert en deelt kennis op het gebied van Mobility. De Academy levert trainingen, zowel klassikale trainingen als trainingen op maat, die erop gericht zijn organisaties zo breed mogelijk te ondersteunen bij Mobiel Werken. Of het nu gaat om het opleiden van eerstelijns support medewerkers of administrators of om een doorlopend trainingsprogramma, de Academy for Enterprise Mobility levert altijd een passende training, die aansluit bij de wensen en behoeften van uw organisatie. Daarnaast deelt de Academy kennis met organisaties via strategische sessies en roundtables. Via strategische sessies helpen wij organisaties bij het in kaart brengen van Mobiel Beleid, een Mobiele Strategie en/of een Mobility Roadmap om strategie en beleid in de organisatie te implementeren. Via roundtables brengen wij organisaties vanuit een bepaalde branche of expertise bij elkaar om specifieke onderwerpen op het gebied van Enterprise Mobility te bespreken en ervaringen uit te wisselen.Noot voor de redactie:

mITE Academy for Enterprise Mobility
Kronenburgplantsoen 10
3401 BP  IJSSELSTEIN (UTRECHT)

Contactpersoon: Angelina Scheper, manager Operations

Telefoon: 085 – 401 03 80
Mobiel: 06 – 31 77 45 09

Email: info@academy-em.nl
Website: www.academy-em.nl