Ikazia Ziekenhuis succesvol live met de ERP-oplossing Vidaví!

VCD Healthcare levert totaaloplossing voor zorg en declaratiesDe live-gang van de ERP-oplossing Vidaví bij het Ikazia Ziekenhuis is succesvol verlopen! Het Ikazia Ziekenhuis heeft Vidaví, op enkele modules na, volledig afgenomen. Jannes Aman, Voorzitter van de stuurgroep van de Vidaví implementatie, kijkt tevreden terug op deze implementatie.

Ikazia Ziekenhuis en VCD tekenden het contract voor de levering en implementatie van de ERP-oplossing Vidaví. Jannes Aman vertelt: “VCD heeft de implementatie bij ons goed begeleid en door de ERP-oplossing Vidaví denken wij onze bedrijfsvoering nog verder te optimaliseren.”

Bart Mulder, Manager VCD Healthcare, vult aan: “Onze ERP-oplossing Vidaví is een stabiele standaard applicatie. Dit pakket biedt vele functionaliteiten welke leiden tot een efficiëntere bedrijfsvoering en kostenbesparingen. Deze implementatie is zeer goed verlopen en dit geeft ons alle vertrouwen in de implementaties die op de planning staan. Vidaví staat voor visie, daadkracht en vitaliteit, hetgeen zich nu onder andere bij het Ikazia Ziekenhuis bewezen heeft.”

---------------------------------------------------------------------

Over Ikazia Ziekenhuis
In het Ikazia Ziekenhuis willen we met respect vóór elkaar het beste úit elkaar halen. Van arts tot patiënt, van verpleegkundige tot familielid; iedereen is er voor iedereen. Door de mix van oprechte interesse, onderlinge verbondenheid en betrouwbaarheid voelen mensen zich thuis bij Ikazia. Wat ons betreft een belangrijke factor bij het herstel van een patiënt. Daarnaast is de medische kwaliteit in het Ikazia Ziekenhuis uitstekend op orde. Met elkaar werken we aan continue verbetering van de kwalitatief hoogwaardige zorg. We zijn een middelgroot ziekenhuis waarin u vrijwel alle specialismen vindt.

Over VCD Healthcare
VCD Healthcare richt zich op het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van software oplossingen ter ondersteuning van de complexe administratieve, financiële, inkoop-, logistieke, medicatie en zorgprocessen voor zorginstellingen in de breedste zin. Daarnaast voorziet VCD in diensten die geheel of gedeeltelijk bedrijfsprocessen uit handen nemen, zoals de facturatie en inning voor zorginstellingen. VCD Healthcare is onderdeel van de VCD IT Groep.

###

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie of een aanvullend interview kunt u contact opnemen met:
VCD Healthcare: Bart Mulder (Manager VCD Healthcare) of Roland ten Broeke (Algemeen Directeur VCD Healthcare) via +31 (0)50 5975500