Nieuwe plugin voor Woocommerce : eenvoudig betalen met IBAN.

PayIBAN biedt nu ook een plugin voor Woocommerce

Per 15 september 2014 biedt PayIBAN ook een plugin voor Woocommerce. Dit betekent dat gebruikers van Woocommerce betalen via IBAN eenvoudig en makkelijk in hun webshop kunnen opnemen.

Het nieuwe rekeningnummer IBAN begint steeds meer bekendheid te krijgen. Ook de voordelen en nieuwe mogelijkheden die IBAN met zich mee brengt. Nu moet alleen betalen met IBAN nog makkelijker worden. PayIBAN is een nieuwe betaaldienst die hierop inspeelt.

Elio Tagliola heeft PayIBAN opgericht vanuit de visie om betalen nog makkelijker te maken. Voor zowel consumenten als bedrijven. Betalen van zowel bestellingen én facturen. Vooral het betalen van facturen kan eenvoudiger en makkelijker door gebruik te maken van PayIBAN. Voor het betalen van de eerste bestelling of factuur hoeft de consument of bedrijf maar eenmalig zijn gegevens opgeven. Iedere volgende betaling kan daarna eenvoudig met één klik worden voldaan.

Het voordeel van PayIBAN als betaaloptie is dat zowel eenmalige als doorlopende betalingen kunnen worden gedaan. Er zijn geen speciale tokens of andere hulpmiddelen nodig. Klanten vullen hun gegevens inclusief IBAN en mobiele nummer. Vervolgens ontvang de klant een gratis sms met TAN-code waarmee de betaling digitaal wordt ondertekend.

Wouter Burgmeijer (mede-oprichter van www.thuiswijnen.nl) heeft onlangs PayIBAN gekozen als enige betaalmiddel in zijn website. Klanten kunnen via thuiswijnen.nl voor een vast bedrag per maand een of meerdere wijnen thuis laten bezorgen. Welke wijnen worden bezorgd is een verrassend. Ina ll gevallen gaat het om topwijnen die exclusief door thuiswijnen.nl worden geleverd en niet via de reguliere sluiter zijn te verkrijgen.

Wouter over PayIBAN: “Als betaalmethode voor onze abonnementen wilden wij graag gebruik maken van automatische incasso. Hoewel een incassocontract met de bank niet mogelijk was door ons te prille bestaan, kon met behulp van payIBAN automatische incasso toch werkelijkheid worden. Een machtiging via sms afgeven werkt zeer gemakkelijk en snel en zelfs papieren rompslomp is met PayIBAN verleden tijd. Kortom, wij zijn erg tevreden over PayIBAN en we kunnen deze moderne betaalservice ieder bedrijf aanbevelen."