ICT Outsourcing: nooit meer onverwachte kosten dankzij het transparante doorbelastingmodel van Felton ICT Services

Felton ICT Services heeft voor het beheren van ICT infrastructuur van haar klanten een eigen doorbelastingmodel ontwikkeld. Uitgangspunt voor het ontwikkelen van dit model zijn eenvoud en transparantie richting de klant. Zo zijn de financiële gevolgen van een eventuele groei of krimp direct inzichtelijk. En er voor te zorgen dat er een hoge mate van herkenbaarheid ontstaat bij de klant over wat zij in rekening krijgt gebracht. Op heldere wijze worden zoveel mogelijk beheerswerkzaamheden binnen één contract geplaatst. Hierdoor worden allerlei separate verrekeningen voorkomen. Zo valt bijvoorbeeld al het standaard netwerkbeheer en printerbeheer binnen het contract.

Een veelgehoorde uitspraak van onze klanten: “Vaak is het niet goed mogelijk om een direct verband te leggen tussen ICT-dienstverlening en de kosten hiervan, dan is budgetteren ook lastig. De financiële gevolgen van een verhoogde of juist verlaagde vraag naar ICT zijn moeilijk voorspelbaar. Het doorbelastingsmodel van Felton ICT Services vergroot de voorspelbaarheid van kosten en stelt ons beter in staat vooruit te plannen.”

De reacties van de klanten sterkt Felton ICT Services in haar stelling dat het ontzorgen van klanten begint met het helderheid en eerlijkheid en dat doe je door te doen waar je goed in bent!

Stan Bridié, CEO van Felton: “Felton ICT Services heeft dit model gebaseerd op de hedendaagse markstandaarden, als wij bij een klant een ICT-infrastructuur aantreffen welke niet aan deze standaarden voldoet, dan doen wij binnen 2 maanden een Plan van Aanpak voor een migratie. De klant heeft vervolgens gedurende het eerste jaar, onder onze begeleiding de tijd om haar ICT-infrastructuur aan te passen. We zien voortdurend dat de CFO het daardoor zeer waardeert dat hij/zij altijd weet wat een groei of krimp van het bedrijf met de kosten doet en wat de impact is op de architectuur. Als onze klanten krijgen namelijk een (Jaarlijks bij te stellen) ICT jaarplan, waardoor alle te verwachten investeringen/vervangingen bekend zijn.”

Over Felton:
Sinds 2003 is Felton zeer succesvol met ICT Services en heeft een stabiele klantenkring opgebouwd. Felton bestaat uit hooggekwalificeerde en vooral enthousiaste professionals die met hun ervaring en kunde altijd klaarstaan voor de klant. Er heerst bij ons een informele no-nonsense cultuur, waarbij klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Wij werken dan ook altijd met een vast team per klant. Onze dienstverlening is altijd technologisch up-to-date en kenmerkt zich door een uiterst korte reactietijd die op kwalitatieve wijze wordt uitgevoerd.
 
Felton staat voor: Persoonlijke aandacht, via directe lijnen bereikt u de juiste contactpersoon. Wij vinden het belangrijk dat u snel en met persoonlijke aandacht geholpen wordt. Vanuit het Mediapark in het centraal gelegen Hilversum bedienen wij onze klanten verspreid over heel Nederland.

En Felton staat voor: Doen waar je goed in bent en het nakomen van afspraken. Felton beschikt over actuele kennis van relevante systemen, infrastructuren en applicaties. Complexe vraagstukken pakken wij snel, flexibel en pragmatisch aan.

Wie is de echte Feltonner? Onze mensen blijven zich altijd ontwikkelen, ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Het is een belangrijk vereiste, maar de echte “Feltonner” ontwikkelt zich met plezier. Wij zien ICT als serious business, daarom werken wij met de door ons ontwikkelde ‘kenniskringen’ om de ontwikkelingen in technologie en markt op gedegen wijze te kunnen ondersteunen en zelfs sturing aan kunnen geven.

Specialismen
Het beheer van public, hybrid en private clouds, ICT-beheer, Outtasking volledige IT infrastructuur, ICT-Projecten, Outsourcing, Cloud diensten, Detachering, Servicedesk, Online Backup, Migratie, Managed Services, Werkplek Beheer, Systeem Beheer, Netwerk Beheer, Storage, Virtualisatie, Consultancy, Architectuur

Voor meer informatie: http://www.felton.nl. Volg ons op ook twitter: @FeltonICT en op Facebook: Felton ICT Services