Snelle en veilige inzet van uw corporate email in de private cloud van Felton

Hilversum, 26 juli 2014 – Felton ICT Services heeft 6 maanden geleden haar Hosted exchange op het Private Cloud platform gelanceerd en deze dienst draait volledig probleemloos voor meerdere klanten van Felton ICT Services. Hosted exchange is automatisch gekoppeld aan de Felton Online E-mail Security (FOES) dienst. Dit is het volledig geautomatiseerd Spam en Anti Virus Filter. De load van deze “wasstraat” is verdeeld over twee aparte servers en mocht Exchange onverhoopt niet beschikbaar zijn, dan bewaart FOES alle e-mails totdat Exchange weer beschikbaar is. Deze exchange omgeving draait op de eigen infrastructuur van Felton ICT Services (dubbel uitgevoerde servers, switches, storage) en iedere nacht wordt een Backup gemaakt. Vervolgens wordt deze geëncrypte  Backup nog eens dagelijks gekopieerd naar een externe locatie. Stan Bridie, CEO Felton: “Een sterk punt van onze oplossing en welke zeer gewaardeerd wordt door onze klanten is het fenomeen “Brick Level Restore”. Wij kunnen individuele mailtjes uit de Backup terugzetten met een retentietijd van 365 dagen. M.a.w. als je iets niet verwijdert blijft het altijd in de Backup zitten, mocht je onverhoopt toch een mail verwijderen, dan heb je (mits de mail 1 nacht op de server heeft gestaan) 365 dagen de tijd om een “restore verzoek” in te dienen.” Voor u als klant betekent dit ontzorging, snelheid en veiligheid met een vanzelfsprekende 24/7 beschikbaarheid van de dienst.

Over Felton:
Sinds 2003 is Felton zeer succesvol met ICT Services en heeft een stabiele klantenkring opgebouwd. Felton bestaat uit hooggekwalificeerde en vooral enthousiaste professionals die met hun ervaring en kunde altijd klaarstaan voor de klant. Er heerst bij ons een informele no-nonsense cultuur, waarbij klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Wij werken dan ook altijd met een vast team per klant. Onze dienstverlening is altijd technologisch up-to-date en kenmerkt zich door een uiterst korte reactietijd die op kwalitatieve wijze wordt uitgevoerd.
 
Felton staat voor: Persoonlijke aandacht, ia directe lijnen bereikt u de juiste contactpersoon. Wij vinden het belangrijk dat u snel en met persoonlijke aandacht geholpen wordt. Vanuit het Mediapark in het centraal gelegen Hilversum bedienen wij onze klanten verspreid over heel Nederland.

Felton staat voor: Doen waar je goed in bent en het nakomen van afspraken. Felton beschikt over actuele kennis van relevante systemen, infrastructuren en applicaties. Complexe vraagstukken pakken wij snel, flexibel en pragmatisch aan.

Wie is de echte Feltonner? Onze mensen blijven zich altijd ontwikkelen, ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Het is een belangrijk vereiste, maar de echte “Feltonner” ontwikkelt zich met plezier. Wij zien ICT als serious business, daarom werken wij met de door ons ontwikkelde ‘kenniskringen’ om de ontwikkelingen in technologie en markt op gedegen wijze te kunnen ondersteunen en zelfs sturing aan kunnen geven.

Specialismen
Het beheer van public, hybrid en private clouds, ICT-beheer, Outtasking volledige IT infrastructuur, ICT-Projecten, Outsourcing, Cloud diensten, Detachering, Servicedesk, Online Backup, Migratie, Managed Services, Werkplek Beheer, Systeem Beheer, Netwerk Beheer, Storage, Virtualisatie, Consultancy, Architectuur

Voor meer informatie: http://www.felton.nl. Volg ons op ook twitter : @FeltonICT