DYLANGROUP VERTROUWT OP ONLINE PRESENCE VAN BERGLER

‘Continuïteit en de beste oplossingen in het veld’

Handelsorganisatie DylanGroup is vanuit het hoofdkantoor in Oud-Beijerland wereldwijd actief als toeleverancier van hoogwaardige componenten voor installaties in staal en RVS. De afzet vindt vooral plaats in de petrochemie, offshore en power-gen. De dynamiek van turn-key projecten, projectmanagement en consultancy in deze markt, vraagt om intensief contact met opdrachtgevers en toeleveranciers.

Voor de DylanGroup is de interactie met relaties over de hele wereld een cruciaal onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering. De invulling hiervan valt onder de noemer ‘online presence’. Daarbij gaat het ten eerste om de online vindbaarheid van de DylanGroup. Ten tweede gaat dit over de zekerheid dat techniek, design én content van websites en social media overeenstemmen met de ambities.

Om deze processen te stroomlijnen heeft de DylanGroup eind juni een strategisch partnership gesloten met Bergler Online. Bergler Online neemt met onmiddellijke ingang de zorg en verantwoording in handen over het initiëren, inrichten, onderhouden en optimaliseren van alle online activiteiten van de DylanGroup. Dit betreft de websites, maar ook alle activiteiten op Social Media. Beide partners werken aan de hand van een online marketing strategie. De DylanGroup verwacht dat de verdieping van relaties leidt tot continuïteit en de beste oplossingen in het veld.

Bergler Online is gespecialiseerd in online diensten, nieuwe marketing, actieve interactie en communicatie. Bergler Online ontwerpt, bouwt en onderhoudt onderscheidende websites, applicaties en App’s op maat. Bergler Online activeert, bouwt en integreert communities. De oplossingen van Bergler Online zorgen zonder uitzondering voor impact.

*************************************************

Neem voor meer informatie contact op met:

Robert Blom – Bergler Online
Bijster 18A 
4817 HX BREDA
T: 076 5720200

www.bergleronline.nl
www.dylangroup.com