Datum: (1419 dagen oud)
Bedrijf:

Tebodin selecteert Proact als leverancier voor Riverbed WAN-optimalisatieoplossing31 juli 2014, Utrecht – Tebodin, internationaal opererend advies- en ingenieursbureau, kiest voor Proact als leverancier voor een WAN-optimalisatieoplossing op basis van Riverbed-technologie. Proact levert als premium reseller Riverbed Steelheads voor verschillende landen binnen de Tebodin-organisatie.

Tebodin gebruikt Riverbed Steelheads voor het WAN richting locaties waar bandbreedte schaars is, zoals landen in het Midden-Oosten en in Azië/Pacific. Die dragen zorg voor een optimale snelheid van applicaties en data over de netwerken van Tebodin tegen de laagst mogelijke kosten. Naast het leveren van de Riverbed Steelheads heeft Tebodin gekozen voor de kennis en internationale omvang van Proact. Proact zal ook zorg dragen voor de internationale support op de Riverbed Stealheads en voor advies aan Tebodin om haar WAN optimaal mee te laten groeien met de ontwikkelingen van Tebodin.

“Tebodin verzekert zich met haar keuze voor Proact voor een toegang tot best-in-class, innovatieve producten en diensten”, zegt Lucas den Os, Managing Director van Proact Netherlands. Proact levert al meer dan acht jaar WAN-optimalisatiesystemen van Riverbed, waamee organisaties sterke performanceverbeteringen kunnen realiseren over bestaande langeafstandsverbindingen voor toepassingen als remote file-serving, storageconsolidatie, disaster recovery, server en desktop, videostreaming en nog veel meer. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Tebodin.”

###

Over Tebodin
Tebodin B.V. is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau. Tebodin biedt opdrachtgevers wereldwijd onafhankelijke services op basis van de kennis en ervaring van 4.900 werknemers in de volgende marktgebieden: industrie, gezondheid en voeding, olie en gas, chemie, infrastructuur, vastgoed, energie en milieu. De onderneming beschikt over een netwerk van kantoren verspreid over West-Europa, Centraal-Europa en Oost-Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Tebodin is onderdeel van Bilfinger SE, een internationaal opererende ‘engineering and services’ onderneming. www.tebodin.com
www.bilfinger.com

Over Proact
Proact is Europa’s grootste storage- en datacenterinfrastructuur-integrator en tevens cloud-leverancier. Met meer dan zeshonderd medewerkers vanuit dertien landen is ons primaire doel om voor onze klanten kosten te verlagen, operationele risico’s te verkleinen en hen innovatie aan te dragen. Als specialist levert Proact niet alleen storage-, network- en computing-oplossingen, maar ook de bijbehorende support, consultancy, financing en beheer. Tevens is zij Europa’s grootste managed cloud-serviceprovider met meer dan 30 Petabyte aan beheerde data, ondergebracht in zowel eigen datacenters als die van klanten. Proact heeft oplossingen en diensten geleverd bij meer dan 3.500 klanten en is beursgenoteerd. www.proact.nl

Voor meer informatie:

Jeroen Hendriks
Marketing Manager Proact Benelux & Spain
Tel.: +31 (0)30 30 33 200
E-mail: jeroen.hendriks@proact.nl
www.proact.nl 

Progress Communications
Stella Jansen / Lianne van Dijk
Tel: +31 (0)20 363 11 52
E-mail: Proact@progresscommunications.nl