Pink Elephant benoemt Jan-Dirk Krispijn tot Director Outsourcing

Naarden, 10  juli 2014 – Pink Elephant benoemt Jan-Dirk Krispijn tot Director Outsourcing. De benoeming sluit aan op de strategie van Pink Elephant om de positie in de Nederlandse IT-outsourcingsmarkt te verstevigen. “Outsourcing is een steeds belangrijker onderdeel van de dienstverlening van Pink Elephant en ik kijk er naar uit om vanuit deze rol verdere invulling te gaan geven aan deze  IT Outsourcing propositie”, aldus Krispijn.

Outsourcing is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Pink Elephant, dat een breed scala aan advies- en IT-diensten levert, waaronder Cloud dienstverlening, Managed Services en Enterprise App Services. Toch bleek dit voor veel klanten niet voldoende zichtbaar genoeg binnen het dienstenaanbod. Om die reden is  Jan-Dirk Krispijn aangesteld om het profiel van de outsourcing-tak te versterken. Krispijn heeft bij Pink Elephant al een brede ervaring met IT Outsourcing: “De IT-outsourcingsmarkt is volop in beweging en wordt steeds volwassener waardoor de business en IT  doelen steeds dichter bij elkaar komen. Bedrijven hebben daardoor een toenemende behoefte aan continuïteit en transparantie omtrent de IT dienstverlening en zijn tevens op zoek naar flexibiliteit in snel veranderende markten. De behoefte aan een bredere samenwerking dan enkel het uitbesteden van de basis IT-diensten vergt een andere samenwerking. Pink Elephant investeert met mijn aanstelling in het beter bedienen van klanten.”

Open samenwerking
Pink Elephant heeft zeer veel ervaring op het gebied van outsourcing. Het bedrijf ziet in toenemende mate dat organisaties op zoek zijn naar advies over het volledig of ten dele uitbesteden van hun IT-oplossingen. Krispijn: “Outsourcing is vaak een ingrijpende stap voor bedrijven. Dat vraagt om een goede begeleiding door de leverancier en een open samenwerking. Veel IT-dienstverleners vertrouwen in deze samenwerkingen echter op complexe contracten en allerlei niet relevante KPI’s, die het succes van dit soort outsourcingsprojecten in de weg staan. Pink Elephant wil zich daarom echt richten op organisaties die waarde hechten aan een succesvolle open samenwerking, en die IT als een fundamenteel onderdeel zien van hun business.”

***

Dit persbericht en beeldmateriaal kunt u ook ONLINE vinden.

Over Pink Elephant
Pink Elephant is een internationale business-innovator en kennisleider op het gebied van bedrijfstransformatie. Met advies en IT-dienstverlening stelt Pink Elephant klanten in staat de kennis en creativiteit binnen hun organisatie te vertalen naar resultaten. Sinds de oprichting in 1980 ziet Pink Elephant de synergie tussen mens en IT als het belangrijkste middel waarmee bedrijven sneller kunnen innoveren om zo hun onderscheidend vermogen te vergroten. Pink Elephant is actief in meer dan 20 landen en levert naast business- en management-consultancy ook diensten als Enterprise App Services, IT Services en Education Services.

Pink Elephant
John van Engelenburg
Marketing en Communicatie
john.vanengelenburg@pinkelephant.nl
Tel. +31 (0) 88 235 66 55

L&DJ PR
Onno Louwen
Communicatieadviseur
onno@l-dj.nl
Tel. +31 (0)20 2050 429